Skoro ako v Beverly Hills... Čaputovej ex randí s Dorotou Nvotovou

Len nedávno informovali médiá o tom, že režisérka a herečka Tereza Nvotová sa vydala za amerického herca. Jej staršia sestra Dorota už má za sebou tri manželstvá. A teraz opäť nový vzťah.

16.06.2020 11:19
debata (2)

Už niekoľko dní je známe, že dcéra herečky Anky Šiškovej a hudobníka Jara Filipa, sa zahľadela do ďalšieho kolegu z umeleckých radov. Nie je to nik iný ako hudobník a fotograf Peter Konečný, ktorého si verejnosť dobre pamätá spred viac ako roka, keď sa objavoval po boku súčasnej prezidentky Zuzany Čaputovej. Dvojica spolu tvorila pár, no napokon ohlásili rozchod.

Vzťah s Dorotou Nvotovou je ešte veľmi čerstvý, čo dosvedčilo vyhlásenie samotnej herečky a speváčky. Nvotová zverejnila pred desiatimi dňami záber na sociálnej sieti spoločne s Konečným. „Dnes je to presne týždeň, čo sme spolu,“ komentovala.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová a jej ex-partner... Foto: SITA, Martin Medňanský
Kandidátka na prezidentku SR Zuzana Čaputová a jej partner Peter Konečný oslavujú predbežné volebné výsledky. Prezidentka SR Zuzana Čaputová a jej ex-partner Peter Konečný.

Počas víkendu na facebookovom profile Nvotovej pribudol ďalší romantický záber – čiernobiela fotografia zachytáva dvojicu ležiac vedľa seba, pričom medzi nimi sa túli drobné mačiatko.

Nvotová bola v minulosti vydatá za hudobníka Miroslava Lábera alias Whiskyho, neskôr za Brita Johhnyho Rowetta a zatiaľ posledné manželstvo, ktoré sa tiež skončilo rozvodom, bolo s krajanom Martinom Luteránom.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Dorota Nvotová #Peter Konečný

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...