Ivana Gottová smúti a posiela odkaz do neba: Pozdravuj tam hore

Už pred pár mesiacmi vdova po Karlovi Gottovi jeho fanúšikom oznámila, že bude opäť aktívne prispievať na facebook a zverejňovať aktuálne informácie týkajúce sa jej zosnulého manžela.

16.06.2020 13:45
Karel Gott Foto:
Karel Gott s manželkou Ivanou počas nakrúcania videoklipu Ta pravá - archívna fotografia.
debata

Po istej prestávke sa prihlásila opäť, i keď so smutnou správou. Fanúšikom, ktorí sledujú stránku Karla Gotta a je ich niečo vyše 300 000 tisíc oznámila, že v pondelok zomrel ich dlhoročný verný spoločník, fenka menom Stellinka.

„Najdrahšia Stellinka, ďakujeme za nádherných desať rokov, ktoré sme spolu mohli zažiť v láske a psej radosti s tebou. Niektoré veci sú medzi nebom a zemou a len Boh vie, prečo si ochorela pred pár mesiacmi. Diagnóza bola: lymfóm. Dnes si nás opustila a všetky naše myšlienky sú s tebou. S pozemskou istotou vieme, že opäť ležíš pri nohách svojho milovaného majiteľa. Stella, zostávaš v našich srdciach a pozdravuj tam hore…“, napísala Ivana Gottová a zároveň zverejnila fotku psa.

Následne začali už pribúdať komentáre od fanúšikov speváka, ktorí si spomínali aj na okamih, kedy Karel Gott pred desiatimi rokmi oznámil, že ich rodina sa rozrástla o „nového“ člena – štvornohého priateľa.

Vo februári Gottová prostredníctvom facebooku potešila správou, že fanúšikovia jej zosnulého manžela sa na jeseň dočkajú jeho autobiografie. Tú začal spevák písať niekoľko mesiacov pred smrťou, o čom informoval aj svojich verných fanúšikov. Kniha jeho spomienok vznikala napríklad aj na Sardínii.

Karel Gott, ktorý trpel akútnou leukémiou, zomrel 1. októbra 2019. 11. októbra sa na verejnej rozlúčke so zosnulým spevákom Karlom Gottom v pražskom paláci Žofín zúčastnilo 49 000 ľudí. 12. októbra sa konala zádušná omša na Pražskom hrade v Chráme sv. Víta, za prítomnosti jeho manželky, Ivany Gottovej, dcér Charlotte Elly, Nelly Sofie, Dominiky a Lucie, a pozvaných hostí. Medzi nimi bol prezident Miloš Zeman, český a slovenský premiér Andrej Babiš a Peter Pellegrini a desiatky hostí z umeleckého sveta – Jiří Bartoška, Eva Pilarová, Bolek Polívka, Marika Gombitová, Miro Žbirka, Dagmar Havlová, Zlata Adamovská, Ivana Chýlková, Jan Kraus a mnohí ďalší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Ivana Gottová

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...