Ako princ William prvý raz oslovil spolužiačku Kate Middletonovú? Bol to trapas

Sebavedomý princ? Ak ide o ženu, ktorá je viac než len očarujúca, aj sebavedomie princa klesá. William je toho dôkazom.

17.06.2020 00:00
debata

Ich príbehu lásky sa roky prizerá celý svet. V roku 2010 sa britský princ William zasnúbil s peknou hnedovláskou Kate Middletonovou, o rok nato sa vzali. Dnes žijú spokojný život a vychovávajú tri spoločné deti. Ako sa ich sledovaný príbeh lásky začal? Ako uvádza magazín Marie Claire, menším trapasom.

Princ William na Univerzite  St. Andrews  v... Foto: SITA/AP, SCOTT HEPPELL
Princ William Princ William na Univerzite St. Andrews v roku 2005.

William a Kate sa stretli v roku 2001 počas štúdia na Univezrite St. Andrews, ktorú obaja navštevovali. Sporadicky sa stretávali v priestoroch univerzity, ako uvádza spomínaný magazín. A hoci princ William bol už vtedy sledovanou osobou, ktorá sa tešila záujmu okolia aj médií, prvý kontakt s peknou spolužiačkou, ktorá sa o pár rokov neskôr stala vojvodkyňou z Cambridge, nešiel tak hladko, ako by sme u sebavedomého princa a člena britskej kráľovskej rodiny predpokladali.

Kate Middleton na Univerzite  St. Andrews  v... Foto: SITA/AP, MICHAEL DUNLEA
Kate Middleton Kate Middleton na Univerzite St. Andrews v roku 2005.

Podľa odborníka na kráľovskú rodinu, Toma Quinna, ktorý prehovoril napríklad aj v dokumente „William & Kate: Too Good To Be True?“, bol ich prvý rozhovor trošku trápny. Nie však pre jeho obsah, ale skôr pre jeho začiatok. „Jedna z vtipných historiek hovorí, že keď sa princ rozhodol Kate Middletonovú osloviť, bol nesmierne nervózny. Až tak, že ako kráčal smerom k nej, zakopol. Ona to videla a tak jeho prvé slová smerom k nej boli: ‚Och, to je hrozný začiatok, budeš si o mne myslieť, že som úplný truľo‘,“ opísal Tom Quinn.

Avšak… Kate aj takýto nešikovný spôsob oslovenia zrejme zaujal, keďže prijala jeho pozvanie na študentskú večeru. Na to si zaspomínala aj sama vojvodkyňa v šou Mary Berryovej, ktorú britská televízia odvysielala počas sviatkov. „Počas našich univerzitných čias varil rôzne druhy jedál. Bolo to v období, kedy sa na mňa snažil zapôsobiť. Boli to jedlá ako bolonské špagety a podobne,“ opísala v spomínanej šou 38-ročná vojvodkyňa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...