Slová sú zbytočné, čerstvá mama Cibulková žiari šťastím. Pozrite sa!

Od nedele je mamičkou. Bývalá slovenská tenisová hráčka Dominika Cibulková sa podelila s fanúšikmi o šťastné chvíle prvých dní.

17.06.2020 08:43
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No words needed for now

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Novopečená mamička sa podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame už v nedeľu o prvý záber svojej ratolesti. S manželom Michalom Navarom predstavili svetu Jakuba Navaru. V utorok potom na Instagram bývalej slovenskej tenisovej hviezdy pribudla ďalšia fotografia.

Zachytáva mamičku s láskou pozerajúc na synčeka uloženého v bielej prútenej postieľke. „Netreba žiadne slová,“ napísala Cibulková po anglicky k obrázku. Chlapec je zabalený v bielej perinke, v ústach má cumlík a obklopujú ho biele plyšové hračky.

Pod záberom sa okamžite začali objavovať reakcie od Cibulkovej fanúšikov, ale aj kamarátov či kolegov zo športovej brandže alebo zo sveta šoubiznisu. Tí jej gratulovali, konieckoncov, už aj v nedeľu – len pár hodín po pôrode.

Slovenská športovkyňa svoje prvé tehotenstvo prežívala naozaj rozmanito, o čom svedčí aj uplynulých pár mesiacov, keď sa delila s fanúšikmi o momenty svojho života. Viac si môžete pozrieť tu.

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Instagram #Dominika Cibulková #materstvo #tenistka

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...