Vôňa vagíny či dokonca orgazmu? Gwyneth Paltrow dokáže speňažiť všetko!

O herečke a podnikateľke Gwyneth Paltrowovej je už pár rokov známe, že sa nebojí otvorene hovoriť o svojej sexualite, ženských potrebách či veľmi intímnych zážitkoch. A dokáže ich aj dobre speňažiť.

18.06.2020 00:00
debata
Herečka Gwyneth Paltrow na filmovej premiére... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Gwyneth Paltrow na filmovej premiére The Politician. Herečka Gwyneth Paltrow na filmovej premiére The Politician.

Pod značkou GOOP, s ktorou žne úspechy už nejaký čas, pred pár mesiacmi uviedla na trh voňavú sviečku. Tá okamžite vyvolala rozruch a vypredala sa behom pár dní. Dôvodom bol nepochybne aj názov aromatickej novinky. This smells like my vagina, čo je jej názov, znamená „takto vonia moja vagína“.

Hoci ide o voňavý produkt, v ktorom sa mieša vôňa muškátu, damascénskej ruže či cédru a bergamotu, marketing dokonale zaúčinkoval. Paltrowovej cit pre slušnú dávku provokácie zafungoval na jednotku. A prečo si vlastne celý postup nezopakovať znovu.

Keď sa plavovlasá držiteľka Oscara prihovorila divákom v nedávnej epizóde zábavnej šou Jimmyho Fallona, z útulného prostredia svojej pracovne mu predstavila svoj „darček“ pre jeho manželku. Zo zásuvky v stole vytiahla sviečku s názvom This smells like my orgasm (Toto vonia ako môj orgazmus).

Fallona darček pobavil, hoci si neodpustil humornú poznámku na adresu 47-ročnej Paltrowovej. Vraj teda dokáže provokovať. Voňavá sviečka nepochybne čoskoro pribudne na oficiálnu stránku herečkinej „wellness“ značky. Okrem vône si jej fanúšikovia už dávno môžu cez ňu zakúpiť aj rozličné typy vibrátorov či napríklad tričko s motívom vagíny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #Jimmy Fallon #orgazmus #sviečka

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...