Robbie Williams je vynervovaný sám zo seba! Čo ho štve?

Robbieho Williamsa obťažujú jeho vlastné návyky a rád by ich zmenil.

19.06.2020 00:00
Robbie Williams Foto: ,
Spevák Robbie Williams.
debata

Aspoň tie, ktoré sa týkajú spánku či jedla. „Ráno nedokážem vstať. Ľudia hovoria, že sa postím, ale to nie je pravda. Len jednoducho nestihnem raňajky. Som hore do piatej či šiestej ráno,“ opísal spevák pre „talkSPORT“.

46-ročný spevák by to rád zmenil, aby sa mu žilo ľahšie. „Som nočný vták, som tak naprogramovaný. Nepáči sa mi to, nechcem takto fungovať. Ale medzi jednou a piatou hodinou ráno som najproduktívnejší. Pracujem veľa a tak sa prebudím okolo poludnia,“ prezradil niekdajší člen kapely Take That.

Jeho netradičný biorytmus má dopady aj na jeho stravovanie. „Okolo piatej poobede si dám hlavné jedlo a potom sa cítim plný.“ Ako ešte dodal, na to, čo zje, si dáva počas týždňa pozor, výnimkou sú iba piatky. „Celý týždeň žijem ako svätec. Potom príde piatok. Minulý týždeň som mal hranolky z McDonaldu s kečupom a majonézou.“ Ale ostatné dni sa stravuje naozaj zdravo, vyhýba sa najmä cukru. „Ak si dám cukor, som trochu depresívny a pomalší ako zvyčajne. Cukor je jed,“ dodal napokon.

Robbie Williams žije v spokojnom manželstve s niekdajšou herečkou Aydou Fieldovou a vychovávajú štyri ratolesti – 7-ročnú dcérku Teddy, 4-ročného syn Charltona, takmer 2-ročnú Colette a 5-mesačného syna Beaua.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strava #Robbie Wiliams

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...