Dcéra Patrasovej a Slováčka po liečbe rakoviny späť v spoločnosti! Vyzerá skvelo

Ešte minulý rok na jeseň jej lekári oznámili krutý verdikt. Moderátorke, herečke a speváčke Anne Julii Slováčkovej diagnostikovali rakovinu prsníka.

18.06.2020 08:52
debata
Česká moderátorka a speváčka Anna Julie... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Česká moderátorka a speváčka Anna Julie Slováčková. Česká moderátorka a speváčka Anna Julie Slováčková.

Dcéra známeho hudobníka Félixa Slováčka a herečky Dagmar Patrasovej sa však nezľakla a postavila sa chorobe tvrdo a s odhodlaním. Dvadsaťštyriročná blondínka začala okamžite v októbri minulého roka s liečbou. „Neviem, čo a ako bude ďalej. Ani nechcem hovoriť, čo ma čaká. Ale svet sa nerúca, ideme ďalej,“ uviedla vtedy pre portál iDnes.cz.

Slováčková zároveň vyzvala na prevenciu a vyjadrila nádej, že ak bude sama informovať o svojej chorobe, pomôže to ďalším potenciálne ohrozeným ženám, aby mysleli na svoje zdravie a pravidelne chodili na prehliadky.

V rámci chemoterapie si potom oholila hlavu a hoci niektoré vystúpenia absolvovala aj s parochňou, v médiách či na akciách sa ešte koncom minulého roka a začiatkom tohto objavovala hrdo aj s hladkou vyholenou hlavou.

Nasadenie lekárov, ale aj samotnej celebritnej pacientky sa zjavne vyplatilo, keďže to vyzerá, že Slováčkovej zdravotný stav sa skutočne zlepšil. Ešte začiatkom mája na svojom Instagrame zverejnila záber s kratučkými vlasmi. „Rastieme,“ komentovala s humorom fotografiu, ktorá vznikla mesiac po skončení série chemoterapeutických zákrokov.

V stredu sa potom 24-ročná umelkyňa objavila v centre Prahy na uvedení novej kozmetickej značky a predviedla pár centimetrov svojich čerstvo vyrastených vlasov aj dobrú náladu a úsmev na perách. Hoci finálne výsledky po absolvovaní liečby ešte nedostala, Slováčková myslí optimisticky.

Spoločnosť celebritných kolegýň aj akciu v centre Prahy si užívala naplno. Posledné mesiace musela totiž pre svoj zdravotný stav byť výnimočne opatrné aj vzhľadom na pandémiu koronavírusu. Ako osoba s oslabenou imunitou sa totiž mohla obávať, že by ju nový vírus postihol viac než väčšinu jej rovesníkov.

Teraz sa však zdá, že dcéra známeho českého páru sa už s novými silami vracia do života. Držíme palce!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #rakovina prsníka #chemoterapia #Anna Julie Slováčková

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...