Hviezde sitkomu Tie roky sedemdesiate hrozí 45 rokov basy!

Herec Danny Masterson oficiálne čelí žalobe zo znásilnenia. Niekdajšiu hviezdu sitkomu Tie roky sedemdesiate môžu odsúdiť až na 45 rokov väzenia!

18.06.2020 09:24
Herec Danny Masterson na archívom zábere. Foto: ,
Herec Danny Masterson na archívom zábere.
debata (5)

Podľa portálu magazínu Variety je Masterson obžalovaný zo znásilnení troch žien, ku ktorým malo dôjsť v rokoch 2001 až 2003. Dnes 44-ročný herec mal údajne svoju prvú obeť znásilniť niekedy v období medzi januárom a decembrom 2001. K ďalšiemu násilnému aktu došlo v apríli 2003, keď údajne Masterson znásilnil 28-ročnú nemenovanú ženu, tretí prípad sa viaže k obdobiu medzi októbrom a decembrom 2003.

Herca síce zatkli, no následne bol prepustený na kauciu stanovenú súdom. Išlo o sumu 3,3 milióna dolárov. Súdne pojednávanie bolo stanovené na september. Hercov právny zástupca nástojčí na tom, že jeho klient je nevinný. Aj samotný Masterson obvinenia poprel už viackrát v priebehu uplynulých rokov, keď sa celý prípad začal riešiť. Napriek tomu však pre tieto obvinenia prišiel už o niekoľko pracovných príležitostí. Ešte v roku 2017 ho napríklad vyradila televízia Netflix zo seriálu The Ranch – práve pre podozrenia z obvinení pre sexuálne násilie.

„Pán Masterson je nevinný a veríme, že bude zbavený obžaloby akonáhle vyjdu na svetlo všetky dôkazy a svedkovia budú mať možnosť svedčiť pred súdom,“ uviedol podľa Variety právnik Thomas Mesereau. „Ľudia, ktorí poznajú pána Mastersona, poznajú jeho osobnosť a povahu a vedia, že tieto obvinenia sú falošné,“ doplnil ešte advokát.

Objavujú sa aj tvrdenia, že nemenované obete chcú herca len zdiskreditovať a zároveň tak poškodiť aj meno scientologickej cirkvi, ktorej je členom. Jedna z jeho údajných obetí, žena menom Chrissie Carnell Bixler, totiž okrem znásilnenia viní herca a scientologickú cirkev zo smrti jej dvoch psov. Mali ich vraj otráviť priamo na jej dvore jedom na potkany potom, čo otvorila prípad svojho znásilnenia spred rokov.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #súd #scientológia #Danny Masterson #znásilenie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...