Princezná Diana opäť vo filme! Netipovali by ste, ktorá herečka ju stvárni

Pod novinku s názvom "Spencer" sa podpíše režisér Pablo Larraín.

18.06.2020 14:00
debata (2)

30-ročná herečka Kristen Stewart stvárni princeznú Dianu v pripravovanom filme s názvom „Spencer“. Informuje o tom portál „Deadline“. Dej filmu zobrazí jedny z posledných vianočných sviatkov princeznej Diany, ktoré prežila v Sandringhame v Norfolku.

Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v šatách Thom Browne. Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v šatách Thom Browne.

Americká herečka Kristen Stewart má v novom projekte režiséra Pabla Larraína (43), ktorý sa podpísal napríklad aj pod film Jackie (2016) s Natalii Portmanovou, stelesňovať princeznú Dianu (1961 – 1997). Podľa spomínaného portálu sa film bude odohrávať začiatkom 90-tych rokov.

Princezná Diana si v tom čase jasne uvedomila, že manželstvo s Charlesom ju stojí čoraz viac síl a rozhodla sa z neho vymaniť. V roku 1996 sa princ Charles a lady Diana rozviedli, v roku 1997 zomrela pri dopravnej nehode. Pod scenár snímky sa podpíše Steven Knight (61), ktorý má už na konte úspešný seriál „Taboo“, snímka by mala vzniknúť v roku 2021. Kto stvárni princa Charlesa zatiaľ známe nie je.

Režisér Pablo Larraín, rodák z Čile, by chcel film sprostredkovať ako „anti-rozprávku“. „Ak sa žena rozhodne nestať sa kráľovnou, ale radšej zostať sama sebou, je to veľké rozhodnutie. Ako a prečo dospela až k nemu? To je zámerom filmu,“ opísal pre spomínaný portál. K výberu Kristen Stewartovej povedal: „Dokáže byť naozaj mysteriózna, aj veľmi krehká, no napokon aj nesmierne silná. A presne to pre film potrebujem,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #princezná Diana

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...