Ups, to je zmena! Hviezdu 90-tych rokov by ste veru na ulici nespoznali

Blond kráska Alicia Silverstone bola idolom tínedžerov 90-tych rokov.

19.06.2020 00:00
debata (1)

Zažiarila v klipe kapely Aerosmith „Cryin“, v ktorom si zahrala ako 16-ročná. A potom prišli aj ďalšie, klipy ku skladbám „Amazing“ či „Crazy.“ Zahrala si vo filmoch Osudný omyl (1993), Bezmocná (1995), Batman a Robin (1997), Príchod z minulosti (199), Scooby-Doo 2: Príšery vypustené (2004), Salón krásy (2005), Maslo (2011), Upírky (2012) či Zabitie posvätného jeleňa (2017).

Ako žije slávna tínedžerská star dnes? Pred troma rokmi sa prehupla cez okrúhlu 40-ku a pred dvoma rokmi sa jej rozpadol dlhoročný vzťah. S muzikantom Christopherom Jareckim tvorili pár 20 rokov a zosobášili sa v júni 2005, z manželstva pochádza jedno dieťa, syn Bear Blu (8).

Alicia Silverstone na zábere z roku 2016. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Alicia Silverstone Alicia Silverstone na zábere z roku 2016.

Rodáčku zo San Francisca aktuálne zachytili objektívy fotografov, ako sa prechádza so psom ulicami Los Angeles. A hviezdu červených kobercov z minulosti veru nepripomínala – hollywoodsku krásku by v nej spoznal málokto – vo vyťahanom tričku a s neupravenými vlasmi vyzerala ako ktorákoľvek smrteľníčka, ktorá si len tak narýchlo vyjde vyvenčiť psa popri iných povinnostiach v domácnosti.

Alicia Silverstone venčí psa v uliciach LA. Foto: Profimedia
Alicia Silverstone Alicia Silverstone venčí psa v uliciach LA.

Herečka už pred rokmi „naskočila“ na zdravú stravu, je z nej vegánka, rovnako, ako z jej syna. Podľa nej je práve strava dôvodom, prečo s ním nemá takmer žiadne problémy. „Volám ho "dieťa hnedej ryže“,“ opísala herečka pre magazín „Us Weekly“ a svoje tvrdenie vysvetlila: „Jedla som hnedú ružu v období, kedy som ho čakala aj potom, kedy som ho dojčila. Teraz je on sám hnedú ryžu. Uzemňujúca energia tejto potraviny sa dostala do jeho orgánov a urobila z neho naozaj kľudného chlapčeka.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Alicia Silverstone

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...