To je veľká vec! Affleckova krásna Ana sa stretla s jeho mamou, je to vážne

Hoci sa o hercovi Benovi Affleckovi hovorí často ako o lámačovi ženských sŕdc, dlhé roky zostával neustále verne v ústraní po boku odlúčenej manželky Jennifer Garnerovej. Ani jeho partnerky nemali pri nej šancu.

19.06.2020 00:00
debata
zväčšiť Herec Ben Affleck a jeho partnerka Ana de Armas... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Ben Affleck a jeho partnerka Ana de Armas (v strede) sa vracajú z výletu s Christine Affleckovou. Herec Ben Affleck a jeho partnerka Ana de Armas (v strede) sa vracajú z výletu s Christine Affleckovou.

Keď sa pred pár mesiacmi začal hrdina filmu Batman verzus Superman objavovať v spoločnosti príťažlivej americko-kubánskej herečky Any De Armasovej, vyzeralo to ako ďalší románik. Ale intenzita spoločných stretnutí a vzájomná chémia naznačovala aj čosi viac.

Ana De Armas, s ktorou sa 47-ročný Affleck zoznámil pri práci na filme Deep Water, zjavne celebritného kolegu zaujala. A to až natoľko, že ju už predstavil aj vlastnej mame. Dvojica sa v spoločnosti Christine Affleckovej vybrala na krátky výlet pred pár dňami, paparazzom sa podarilo zachytiť ich pri návrate na letisko do Los Angeles súkromným lietadlom.

Tridsaťdvaročná De Armas pomáhala potenciálnej budúcej svokre s taškami, Affleck sa tiež správal ako starostlivý syn a tiež ako starostlivý a usadený muž. Z lietadla vyviedol svojich štvornohých miláčikov a pridal sa k obom dámam, ktorým tiež pomáhal s taškami.

Mimochodom, práve láska ku zvieratám vraj tiež zblížila hollywoodsku dvojicu, ktorú bolo možné aj počas pandémie koronavírusu stretávať v uliciach LA pri venčení psíkov. Uvidíme, či sa vzťah posunie do ďalšieho štádia, a síce, svadby a prípadného založenia rodiny.

Affleck je otcom troch detí, ktoré má so spomenutou ex-manželkou Jennifer Garnerovou. Možno to bude práve kráska z novej bondovky, s ktorou sa rozhodne svoje otcovské povinnosti rozšíriť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svokra #Ben Affleck #stretnutie #Ana de Armas #hviezdne vzťahy

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...