Povedať deťom nie je oveľa ťažšie, hovorí o výchove herec McConaughey

Herec Matthew McConaughey vychováva so svojou manželkou Camilou Alves tri ratolesti. V nedávnom rozhovore pre magazín Town & Country prezradil, čo je pre neho na rodičovstve najťažšie.

20.06.2020 10:00
debata
Herec Matthew McConaughey a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Matthew McConaughey a jeho manželka Camila Alves Herec Matthew McConaughey a jeho manželka Camila Alves.

„Niekedy milovať vaše deti znamená, že im dáte to, čo chcú. Ale inokedy to znamená aj tvrdú lásku,“ vyhlásil v interview.

„Zámožní ľudia môžu dať deťom naozaj všetko, čo si prajú, ale veľmi často nedostanú deti to, čo by potrebovali. Milovať dieťa je omnoho ťažšie, ak vám na tom všetkom naozaj záleží. Povedať nie si pýta omnoho viac energie, pretože na všetko kývnuť je oveľa ľahšie,“ pokračoval 50-ročný McConaughey.

Zároveň však v rozhovore priznal, že keď príde na porovnávanie s manželkou Camilou, je to práve on, kto je k deťom zhovievavejší. „Som častejšie ten ‚áno chlapík‘. V tomto má Camila navrch,“ podotkol s humorom držiteľ Oscara.

Spoločne s nežnejšou polovičkou už v roku 2008 založili nadáciu, ktorá pomáha stredoškolským študentom, aby viedli aktívne životy a robili dobré voľby. Jej úlohou sú nielen konzultácie na školách, ale aj čiastočná finančná pomoc jednotlivým tínedžerom či rodinám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Matthew McConaughey #Camila Alves

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...