Thomas Puskailer s ekoaktivitami nekončí! Prináša niekoľko nápadov

Populárny hudobník, moderátor a ochranca prírody Thomas Puskailer sa pustil do ďalších ekologických aktivít.

18.06.2020 16:00
Thomas Puskailer Foto:
Thomas Puskailer.
debata (1)

Pre školy tentokrát pripravil svoj prvý live stream o recyklácii, separácii, zbytočných obaloch či uvedomelom nakupovaní. Online prenos sledovali žiaci z celého Slovenska aj Česka a ich reakcie boli plné nadšenia. Vždy usmiaty Thomas teraz plánuje ďalšie Eco Tour, ktoré odštartuje v septembri.

"Na jar sa kvôli korona kríze zrušilo niekoľko koncertov a teraz po live streame sa nám hlásia školy a žiadajú ďalšie koncerty. Preto pripravujeme už šiestu sériu ekologického turné na rôzne ekologické témy. Nebude chýbať recyklácia a energia. Mnohí z nás totiž odpad netriedia a nakupujú stále rovnaký tovar bez ohľadu na jeho dopad na životné prostredie. Ak však nechceme žiť na jednom veľkom smetisku, je na čase, aby sme si osvojili niekoľko dôležitých zásad zodpovedného správania. Rovnako je to s energiou. Eco Energy Tour poukazuje na dôležitosť využívania zelenej energie a ponúka jednoduché tipy a triky na šetrenie elektrickej energie, ktorými môžeme výrazným spôsobom zlepšiť stav našej planéty,“ nadšene vysvetľuje Thomas.

Thomas Puskailer prináša aj nový letný projekt Eco Žúr Tour. "Náš nový projekt je vlastne ekologický koncert s kapelou a s Martinom Madejom v alternácii s Ondrejom Antálkom, ktorý sa môže konať aj vo vašej obci či meste. Alebo na vašom ekologickom festivale, evente alebo slávnosti. Je to súhrn tých najpopulárnejších veselých eko-pesničiek zo všetkých Eco Tour programov. Ale prinesieme aj rady a tipy, ktorými môžeme výrazným spôsobom zlepšiť stav našej planéty,“ uzatvára Thomas Puskailer.

Koncerty sa organizujú v spolupráci so školou, ktorá zabezpečí priestor. Thomas Puskailer a jeho tím dodá skvelý program a technickú realizáciu, vrátane ozvučenia. In­formácie nájdete a prihlásiť sa môžete na www.ecotour.sk.  

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Thomas Puskailer

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...