Žiadne žarty o tučnej Monike z Priateľov! Pohľad na jej telo vás odrovná, oslávila 56

Herečka Courteney Cox oslávila pred niekoľkými dňami 56. narodeniny.

19.06.2020 12:00
debata

Do ďalšieho roka svojho života „skočila“ naozaj originálne a zároveň potešila aj svojich fanúšikov, ktorých má na Instagrame takmer 10 miliónov.

Zverejnila video, ktoré ju zachytáva, ako beží k nádhernej modrej hladine a skáče šipku do vody. Spomalené zábery upriamujú pozornosť na vypracované telo herečky, ktorá pomaly smeruje k 60-ke. Štíhla postavička plná energie v sexi čiernych bikinách – v tomto veku si niečo také bez zaváhania môže dovoliť máloktorá žena. Niekdajšia seriálová Monika Geller však áno.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Gracefully diving into this next year... #oaf

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial),

Scénku si slávna čiernovláska „požičala“ z filmu s názvom 10, v ktorom sa v podobnej scéne predviedla iná sexi hviezda minulosti – modelka a herečka Bo Derek v roku 1979.

Cox, ktorú preslávil seriál Priatelia (1994 – 2004), v ktorom stvárňovala Moniku Gellerovú, sa netají zdravým životným štýlom a takisto pravidelným športovaním. A to je na nej vidieť. Tučnú seriálovú Moniku, ktorú si aj ona sama pripomína na fotografii na Instagrame, veru ničím nepripomína. Okolo jej výzoru počas strednej školy, kedy mala značnú nadváhu, sa práve v seriáli Priatelia často žartovalo.

Hollywoodska hviezda má za sebou obdobie, kedy si roky pokúšala ubrať botoxom, ktorý jej však dobrú služnu neurobil. Svoj omyl priznala, napríklad pre časopis People povedala: „Musíte akceptovať, že starnete a priznávam, že to bolo pre mňa ťažké.“

Herečky Courteney Cox (vľavo) a Jennifer Aniston. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Courteney Cox (vľavo) a Jennifer Aniston Herečky Courteney Cox (vľavo) a Jennifer Aniston.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Courteney Cox #priatelia

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...