Elon Musk poprel trojku s Deppovou ženou a slávnou modelkou. Toto odkázal!

V súvislosti s Elonom Muskom sa píše o všeličom. O jeho veľkých ambíciách aj inováciach, o bláznivom mene pre syna, ekológii a už pár týždňov aj o údajnom sexe v trojici. Mal ho absolvovať s herečkou Amber Heardovou.

22.06.2020 00:00
debata
Herečka Amber Heard a jej priateľ Elon Musk na... Foto: Instagram
Herečka Amber Heard a jej priateľ Elon Musk. Herečka Amber Heard a jej priateľ Elon Musk na zábere z Instagramu.

Dvojica spolu krátky čas randila v čase, keď Heard ohlásila rozchod s manželom Johnnym Deppom. V rámci súdneho procesu medzi exmanželmi sa objavili aj informácie o tom, že Heard mala priamo v Deppovej vile, kde spolu žili, absolvovať sexuálny styk s Muskom a ďalšou slávnou ženou – modelkou Carou Delevigneovou. Malo sa tak stať ešte v roku 2016.

„Žalujúca strana disponuje záberom z kamery, na ktorom je v súkromnom výťahu s prístupom do penthousu Johhnyho Deppa zachytená žena výrazne podobná Delevingneovej,“ napísal britský Daily Mail odvolávajúc sa na kópiu správa zo súdu. Súčasťou odhalení má byť aj údajný románik s Muskom, ktorý sa mal začať ešte v čase manželstva Amber Heardovej s Deppom.

Samotný technologický guru a miliardár Musk celú situáciu komentoval pre portál Page Six. „Cara a ja sme priatelia, ale nikdy medzi nami nebolo nič intímnejšie. Potvrdila by vám to isté. Tiež by som chcel podotknúť znovu, že ja a Amber sme spolu začali chodiť zhruba mesiac po tom, čo podala žiadosť o rozvod. Nemyslím si, že som sa vôbec vyskytol niekde v okolí Amber počas trvania jej manželstva,“ zdôraznil novopečený otec Musk, ktorému pred pár týždňami porodila dieťa partnerka Grimes.

Na margo drsného súdneho sporu medzi Heardovou a Deppom, ktorí sa navzájom obviňujú zo psychického aj fyzického násilia, sa Musk vyjadril tiež. „Osobne by som odporučil zakopať vojnovú sekeru a pohnúť sa ďalej. Život je príliš krátky na toľko rozpínavej a masívnej negativity,“ komentoval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Amber Heard #Cara Delevingne #Elon Musk

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...