Z vojvodkyne Meghan Hollywood na zadok nepadol! Môže robiť poobednú talkšou

38-ročná vojvodkyňa Meghan si takto svoj nový život neďaleko Hollywoodu zrejme nepredstavovala.

20.06.2020 00:00
meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan.
debata (2)

Po bombastickom januári, kedy Harry a Meghan ohlásili svoj odchod z Veľkej Británie a odklon od kráľovskej rodiny, sa život niekdajšej herečky vyvíja iným smerom, než predpokladala. Píše o tom portál „heatworld.com“. O čo ide? Predsa o skvelé ponuky z prostredia filmového biznisu. Tie však neprichádzajú.

„Meghan skutočne očakávala veľký výber filmových rolí a iných zaujímavých ponúk z tejto oblasti, ale doteraz to bol tvrdý boj,“ cituje spomínaný server zdroj z okolia sledovaného páru. „Zdá sa, že kastingové spoločnosti sa obávajú negatívnej vlny, ktorú Meghan a Harry vyvolali svojím odstrihnutím sa od kráľovskej rodiny,“ píše spomínaný portál.

Zopár ponúk niekdajšia hviezda seriálu Kravaťáci síce dostala, ale tie neboli na takej úrovni, ako očakávala. „Dostala ponuku na dennú talkšou, ale tá bola podľa jej slov skôr zahanbujúca. Takisto dostala ponuky objaviť sa ako hosť v niekoľkých iných talkšou. Samozrejme, prišli aj ponuky na menšie úlohy vo filmoch či sitkomoch. Ale Meghan má pocit, že svoje meno môže spojiť iba s prestížnymi projektami, napríklad ako bol dokument stanice Disney+ s názvom Elehpant, ktorý nahovorila.“ V dokumente tak mala Meghan svoju výraznú úlohu bez toho, aby sa v ňom fyzicky objavila.

Trojčlenná rodinka býva spolu s Meghaninou mamou v prenajatej rezidencii herca Tylera Perryho, ktorá sa ukrýva v Hollywood Hills, vo štvrti slávnych a bohatých, ich susedmi sú hviezdy šoubiznisu ako Charlie Sheen, Samuel L Jackson, Katy Perry či Cameron Diaz.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #vojvodkyňa Meghan

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...