Nádhernej Irine Shaykovej sa odoláva ťažko! Vie to aj Bradley Cooper a tak...

V roku 2019 ohlásili rozchod herec Bradley Cooper a supermodelka Irina Shayk.

21.06.2020 12:04
Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina... Foto: ,
Herec Bradley Cooper a Irina Shayk v kreácii Burberry na archívnej fotografii.
debata

45-ročný Cooper a 34-ročná Irina majú spoločnú dcérku Leu, ktorá prišla na svet v marci roku 2017. Ich vzťah však zostal aj po rozchode priateľský, čo predviedli napríklad aj nedávno, vo februári. Vtedy si bok po boku dokonca s úsmevom zapózovali na párty po udeľovaní britských filmových cien BAFTA, ktorú organizoval magazín Vogue.

A hoci v apríli Irinu fotografi nachytali v uliciach New Yorku s galeristom Vitom Schnabelom, niekdajším partnerom Heidi Klumovej a médiá písali o novom vzťahu, napokon je jasné, že išlo len o priateľskú prechádzku. Bradley Cooper a Irina Shayk sú oficiálne stále single a to vyvoláva špekulácie o ich opätovnom návrate do vzťahu. Zdroj z ich okolia cituje magazín OK!. „Hovorí sa, že Bradley a Irina sú opäť spolu. Rozumejú si navzájom lepšie ako predtým a cítia sa navzájom spojení. Hovorili o tom, že by to skúsili ešte raz aj v minulosti, ale zdá sa, že teraz tento krok urobili.“

Posledný raz bok po boku si oficiálne ako partneri zapózovali počas Oscarov 2019. Práve oscarový galavečer priniesol aj nečakaný moment dueta Coopera so speváčkou Lady Gaga v rámci filmu Zrodila sa hviezda, za ktorý bol Cooper nominovaný ako herec. Ich spoločné vystúpenie vyvolalo otázniky médií, ale aj komentáre užívateľov na internete, že chémia medzi dvoma kolegami je príliš intenzívna na to, aby bola len kamarátska. Vzťah Gagy a Coopera sa však nepotvrdil.

Cooper a Shayk začali spolu randiť v roku 2015. Ich vzťah tak vydržal štyri roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Bradley Cooper

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...