Arnold Schwarzenegger vyrazil do posilňovne! Stačil jediný pohľad a odišiel

Arnold Schwarzenegger sa vybral začiatkom týždňa do posilňovne, aby dal svojim svalom po dlhšej prestávke opäť zabrať.

21.06.2020 10:00
Arnold Schwarzenegger Foto: ,
Herec Arnold Schwarzenegger .
debata (11)

Jeho obľúbeným miestom je Gold’s Gym vo Venice, v Kalifornii. Ako však informuje portál „TMZ“, z tréningu napokon nič nebolo. Slávnemu Terminátorovi stačil jeden pohľad a odišiel. Pritom práve v tejto telocvični cvičí už niekoľko desaťročí. Vrátil sa do nej po nútenej prestávke, ktorú spôsobil zúriaci koronavírus.

72-ročnému svalovcovi vadilo, že na posilňovacích strojoch sa cvičilo bez rúšok. Telocvičňa však žiadne nariadenie neporušila, pretože na takýchto miestach bolo v Kalifornii dovolené cvičiť bez ochrany úst a nosa, ako informuje spomínaný portál. Schwarzeneggerovi to však nestačilo a tak opäť vysadol na bicykel, na ktorom do posilňovne dorazil a odišiel domov.

Nariadenie na nosenie rúšok však následne prišlo vo švrtok, kedy kalifornský guvernér Gavin Newsom vydal nariadenie prikazujúce obyvateľom tohto štátu na juhozápade USA nosiť rúška na tvár na väčšine verejných miest, respektíve všade, kde nie je možné udržiavať na verejnosti fyzický odstup od iných ľudí.

Kalifornia patrí v rámci USA k štátom, ktoré boli medzi prvými v zavádzaní prísnych epidemiologických opatrení. V súčasnosti však zaznamenáva rekordné prírastky nakazených, ktorých tam denne pribúdajú tisíce. Koronavírusom sa tam už dosiaľ nakazilo vyše 157 000 osôb a v dôsledku tejto nákazy ich zomrelo prinajmenšom 5208, pripomína agentúra DPA.

Trénovať však Schwarzenegger môže aj mimo vychytenej telocvične. Slávny sedemdesiatnik má totiž posilňovňu priamo vo svojej vile. Aj jemu však zrejme chýba spoločnosť či nejakí obdivovatelia, ktorých má v spomínanej posilňovni určite dosť.

Už čochvíľa sa z neho stane starý otec, možno aj preto je o čosi opatrnejší. Jeho 30-ročná dcéra Katherine Schwarzenegger sa v lete stane po prvý raz mamou, svojmu manželovi, hercovi Chrisovi Prattovi, porodí ich prvé spoločné dieťa.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Arnold Schwarzenegger

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...