Rozchod, ktorý všetci čakali, ju vraj úplne zlomil. Tanečnica Hough smúti

Hoci sa neustále snažili popierať správy o problémoch či potenciálnom rozvode, koncom minulého mesiaca to vzdali. Ale hádam nik s triezvym rozumom už ani nečakal, že by sa Julianne Hough s manželom Brooksom Laichom vrátili k sebe.

22.06.2020 00:00
debata
Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel Brooks Laich na archívnom zábere. Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel Brooks Laich na archívnom zábere.

Celebritná dvojica, ktorá je v USA obľúbeným sústom paparazzov a médií, strávila posledné mesiace odlúčene. Kým tanečnica a herečka Hough zostala v Los Angeles a počas karantény ju zachytili v spoločnosti mamy či priateľov, jej manžel odcestoval do domu na samote. Tam sa vraj venoval záhrade, domácim prácam či rekonštrukcii.

Dvojica pre médiá neustále hovorila o tom, že je medzi nimi všetko v poriadku. Na konci mája však definitívne vyšli s pravdou von. „Láskyplne a pozorne sme si vybrali čas, ktorý sme potrebovali na to, aby sme urobili rozhodnutie rozísť sa,“ napísali v spoločnom tlačovom vyhlásení pre médiá. Manželstvo hokejovej hviezdy a blond celebrity sa tak končí po necelých troch rokoch.

Napriek tomu, že odkaz vyznel v pozitívnom duchu a plný nádeje pre budúcnosť, skutočný stav sa vraj opäť vzďaľuje realite. Ako píše americký portál US Weekly, najmä na Houghovú rozpad jej manželstva poriadne doľahol. „Naozaj sa teraz necíti dobre. Jej tmavé vlasy sú asi odrazom stavu, ako sa teraz cíti. Temnejšie, smutnejšie,“ uviedol nemenovaný zdroj pre portál.

Zdroje z blízkeho okolia dvojice však tvrdia, že rozchod je logickým krokom a očakával ho asi každý, kto partnerov poznal bližšie. „Veľa sa hádali a mali úplne rozličné pohľady na dôležité otázky a problémy. Stále je medzi nimi láska, ale už nie v romantickom zmysle,“ píše tiež US Weekly.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #depresia #Julianne Hough #stav #Brooks Laich

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...