Od Karla Gotta po Dua Lipu! Očaria vás acapella podoby slávnych hitov?

Pred pár mesiacmi pätica hudobníkov vokálnej skupiny For You prerobila do acapella podoby slávny hit Karla Gotta “Lady Carneval”.

23.06.2020 00:00
debata

Od hitu Karla Gotta sa zoskupenie posunulo k inému žánru. Pätica hudobníkov tentokrát prerobila do acapella podoby hit speváčky Dua Lipa „Don't start now“.

Extravagantný klip a energický aranžmán! Tak vyzerá novinka od vokálnej skupiny For You. Pätica hudobníkov tentokrát prerobila do acapella podoby hit speváčky Dua Lipa „Don't start now“. For You si v tejto skladbe splnili sen, na mastering oslovili jedného z najoceňovanejších svetových acapella producentov, ktorý spolupracoval s ich hudobnými idolmi Pentatonix či Home Free.

Skupina For You predstavuje nový cover skladby „Don't start now“ od speváčky Dua Lipa. „Dua Lipa je aktuálne jedna z najpopulárnejších speváčok a jej skladby sú vždy zárukou úspechu. Skladba "Don't Start Now“ nás strhla svojou energiou a okamžite sme si ju predstavili v acapella verzii. O super aranžmán sa postarala Nika a ja som u seba v štúdiu zaranžoval a nahral beatbox,“ vysvetľuje beatboxer Emil Esso Smoliga. Mastering pre For You robil Bill Hare, jeden z najoceňovanejších amerických acapella producentov, ktorý spolupracoval s najznámejšími acapella skupinami sveta ako Pentatonix či Home Free.

"Minulý rok sme boli na acapella súťaži Vocal total v Grazi a tu som získal kontakt na Billa. Spolupracoval s nami už na songu Lady Carneval. Keďže sa mi spolupráca veľmi páčila, oslovili sme ho aj s piesňou Don't start now. Bill je profesionál po každej stránke a myslím, že je to počuť aj na výsledku. Ešte pred rokom by som tomu neveril, že budeme robiť s producentom, ktorý pracoval aj pre naše hudobné idoly. Nesmierne sa teším, že k tomu došlo. Hoci sme sa osobne zatiaľ nestretli, dúfam, že sa nám to čoskoro podarí,” teší sa Milan Masiarik.

K novému songu nakrútila skupina For You extravagantný a energický klip. Piati hudobníci pri jeho nakrúcaní použili ultrafialové svetlo a fluorescenčné farby, ktorými si pomaľovali telo aj tváre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Dua Lipa

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...