Žilková je po návrate z Izraela vo forme! Užila si žúr aj so známou dcérou

Len nedávno sa vrátila z Izraela, kde jej manžel Martin Stropnický pracuje ako veľvyslanec Českej republiky. Herečka Veronika Žilková však plánuje zostať v Prahe.

23.06.2020 00:00
debata
Herečka Veronika Žilková na akcii v Prahe. Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Veronika Žilková na akcii v Prahe. Herečka Veronika Žilková na akcii v Prahe.

Počas uplynulého víkendu sa sympatická plavovláska ukázala prvýkrát aj na verejnom podujatí. V priestoroch známej budovy Tančiaceho domu sa konala párty pod názvom Million Dollar View Party a Žilková na ňu vyrazila aj so svojou dcérou Agátou Prachařovou.

Vzťah tohto rodinného dua je mimoriadne blízky a to aj napriek početným škandálom, ktoré mala v minulosti Agáta na konte. Žilková dokonca nedávno potvrdila, že predala milovanú chalupu, aby pomohla práve svojej dcére, ktorá sa rozvádza s manželom – hercom, spevákom a moderátorom Jakubom Prachařom.

Napriek tomu, že situácia v rodine asi nie je jednoduchá, na víkendovej párty sa mama s dcérou nenechali zlou náladou či súkromnými starosťami otráviť. Obe pózovali fotografom s úsmevom a najmä na Žilkovej adresu sa hrnuli samé pochvaly. Útla herečka, ktorá v októbri tohto roka oslávi už 59. narodeniny, totiž stále vyzerá výborne a zdá sa, že mesiace strávené v Izraeli jej ešte viac prospeli.

Do rodného Česka sa Žilková vrátila v rámci návratu rodinných príslušníkov diplomatov do krajiny a tiež preto, aby mohla dohliadať na situáciu so Stropnického mamou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Proste moje mama je krasna #love #momanddaughter @veronikazilkovastropnicka

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #návrat #Agáta Hanychová #Veronika Žilková

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...