DiCaprio vzal krásnu Camilu na jachtu a tam... poriadne prekvapenie!

Pred pár dňami oslávila 23. narodeniny a jej slávny hollywoodsky priateľ Leonardo DiCaprio pre ňu zorganizoval narodeninovú párty na jachte. Zdá sa, že medzi nim a Camilou Morroneovou všetko klape ako hodinky.

23.06.2020 06:00
Leonardo DiCaprio a jeho partnerka Camila Morrone Foto:
Herec Leonardo DiCaprio a jeho partnerka Camila Morrone prichádzajú na párty, ktorú DiCaprio zorganizoval k narodeninám tejto modelky a herečky.
debata

Paparazzovia sledovali známy párik počas uplynulého víkendu, keď sa na jachte Leight Star Super Yacht konal skromnejšia párty na počesť 23. narodenín príťažlivej brunetky. Dvojica sa objavila tesne pred obedom – zatiaľ čo DiCaprio kráčal na loď s ochranným rúškom na tvári, jeho partnerka prebehla na pristavenú jachtu v džínsových šatách so slameným klobúkom a bosá.

K hollywoodskej dvojici sa neskôr pridalo niekoľko ďalších celebritných osobností, medzi nimi napríklad herečka Nina Dobrev či herci Lukas Haas a Kevin Connolly. Podľa portálu PageSix.com však aj vzhľadom na danú situáciu nešlo o žiaden divoký žúr do noci. Skupinka priateľov sa zabávala zhruba do piatej popoludní, pričom DiCaprio bol jediný, kto si celý čas nezložil z tváre ochranné rúško.

Herečka a modelka Camila Morrone na akcii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka a modelka Camila Morrone na akcii Vanity Fair Oscar Party. Herečka a modelka Camila Morrone na akcii Vanity Fair Oscar Party.

Napriek obmedzeniam súvisiacim s koronavírusom sa však údajne partička kamarátov veľmi dobre zabavila a Camila bola nadšená, že držiteľ Oscara pre ňu zorganizoval takéto prekvapenie. Hoci o svojom vzťahu nehovoria pre médiá takmer vôbec, Morrone spravila výnimku v decembri minulého roka, keď propagovala svoju snímku Mickey and the bear.

Vtedy obhajovala výrazný vekový rozdiel medzi partnermi – medzi ňou a DiCapriom je totiž rozdiel 22 rokov. „V Hollywoode je toľko vzťahov, a celkovo v histórii, v ktorých bol veľký vekový rozdiel. Skrátka si myslím, že každý by mal mať možnosť randiť s tým, s kým chce randiť,“ vyhlásila vtedy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Leonardo DiCaprio #párty #Camila Morrone

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...