Tragédia v Hollywoode! Ex-partner Liz Hurleyovej je mŕtvy, skočil z balkóna

Depresie, psychické problémy, strach, zdá sa, že toto všetko predchádzalo tragickej udalosti, ktorá skončila úmrtím amerického finančníka a filmára Steva Binga. Vo veku 55 rokov spáchal samovraždu.

23.06.2020 12:04
Milionár Steve Bing (v strede) na archívnom... Foto: ,
Milionár Steve Bing (v strede) na archívnom zábere z roku 2010.
debata (1)

Bing podľa správ portálu TMZ.com skočil z balkóna svojho luxusného apartmánu v Los Angeles, ktorý sa nachádza na 27. poschodí. Nie je jasné, či 55-ročný finančník zanechal po sebe správu na rozlúčku alebo čo ho vlastne motivovalo k tragickému rozhodnutiu. Zdroje z okolia tvrdia, že posledné týždne bojoval s fóbiami a strachom z pandémie koronavírusu a čelil psychickým problémom.

Bing pritom nie je svetu šoubiznisu neznámy. Je totiž bývalým partnerom herečky a modelky Elizabeth Hurleyovej a dokonca je otcom jej syna Damiana. Ako však tvrdia hlasy z okolia odlúčených rodičov, Bing so svojím synom nemal veľmi vrúcny vzťah a posledné roky sa vôbec nevideli. Okrem Damiana mal aj dcéru, ktorej mamou bola bývalá tenisová hráčka Lisa Bonder.

Binga preslávili jeho veľké filmové ambície, ktoré mohol naplno realizovať, keď zdedil viac ako 600 miliónov dolárov po svojom starom otcovi. Stal sa tvorcom filmu Kengura Jack, ktorý však veľa vody nenamútil. Takmer 100 miliónov dolárov tiež investoval do snímky Polárny expres, ktorý sa však stal prekvapivým prepadákom a pripravil Binga o časť jeho financií.

Tých sa však „zbavoval“ aj sám, v uplynulých rokoch totiž väčšinu svojich príjmov a ziskov venoval na charitu.

Jeho bývalá partnerka Elizabeth Hurley zverejnila na Instagrame starší záber s Bingom a napísala k nemu nasledovné: „Som veľmi zarmútená, že môj bývalý partner Steve nie je viac medzi nami. Je to hrozný koniec. Náš spoločný čas bol veľmi šťastný a zverejňujem tieto fotografie pretože aj keď sme si prešli aj ťažkými chvíľami, jediné na čom záleží, sú dobré a zázračné spomienky na tohto sladkého milého muža. V minulom roku sme sa znovu zblížili, naposledy sme spolu hovorili na synove 18. narodeniny. Správy, ktoré som dostala, sú devastujúce a ďakujem všetkým za ich milé správy.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #samovražda #Elizabeth Hurley #koronavírus #Steve Bing

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...