Rozchod s Deppovou dcérou a už má náhradu! Chalamet zbalil túto krásavicu

Tak tomu sa hovorí poriadne prekvapenie! V Hollywoode sa zrodil vraj nový párik. Herec Timothee Chalamet, ktorý má vo svete milióny fanúšičiek, zbalil dokonalú filmovú sexbombu.

24.06.2020 13:20
debata
Herec Timothee Chalamet v kombinácii Prada. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Timothee Chalamet v kombinácii Prada. Herec Timothee Chalamet v kombinácii Prada.

Podľa správ portálu TMZ.com zachytili americko-francúzskeho herca v spoločnosti mexickej herečky Eizy Gonzalesovej, ktorú diváci môžu poznať z filmov Baby Driver či Bloodshot. Dvojica mala spolu stráviť vášnivé chvíle v mexickom letovisko Cabo v San Lucas.

Tridsaťročnú brunetku s krivkami modelky videli viacerí očití svedkovia v spoločnosti herca, ktorý je od nej o šesť rokov mladší. Dvojica sa objímala, vášnivo bozkávala a dlhý čas vôbec nedokázala od seba odtrhnúť. Následne si spolu zaplávali aj v mori a po návrate na pláž znovu skončili v objatí.

Herečka Eiza Gonzalez na filmovej premiére... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Eiza Gonzalez na filmovej premiére novinky Bloodshot. Herečka Eiza Gonzalez na filmovej premiére novinky Bloodshot.

Chalamet pritom pred časom tvoril pár s inou známou herečkou a modelkou Lily Rose Deppovou, ktorá je dcérou herca Johnnyho Deppa a jeho bývalej partnerky Vanessy Paradisovej. Románik dvojice, ktorá sa spolu zoznámila pri nakrúcaní filmu pre Netflix, sa však skončil rovnako prekvapivo a rýchlo, ako sa začal.

O tom, kde sa Chalamet zoznámil s krásnou Gonzalesovou, zástupcovia médiá zatiaľ veľa nevedia. Podľa záberov z Mexika to však údajne pôsobí akoby sa poznali už mesiace. Chalamet ešte pred obmedzeniami súvisiacimi s pandémiou koronavírusu absolvoval prácu na remaku filmu Duna v réžii Denisa Villeneuva. Podľa správ z Hollywoodu sa plány na jeho dokončení nenarušili ani s obmedzeniami a jeho uvedenie do kín nie je ohrozené.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #Timothee Chalamet #Eiza Gonzalez

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...