Syna Bolka Polívku zbili a okradli na ulici! Mladý herec skončil v nemocnici

Vladimír Polívka skončil s otrasom mozgu v nemocnici potom, čo ho útočníci zbili na ulici v Prahe 1.

25.06.2020 08:47
Vladimír Polívka. Foto:
Herec Vladimír Polívka.
debata (14)

30-ročný herec Vladimír Polívka, syn Bolka Polívku a Chantal Poullainovej, skončil v nemocnici po napadnutí na pražskej ulici. O útoku na mladého herca informuje český Blesk: „Áno, je to pravda. Dnes ráno ma prepadli, okradli o peniaze aj kartu. Mám veľké bolesti, viac o tom nebudem hovoriť,“ uviedol Polívka.

Jeho mama, herečka Chantal Poullain (63,) následne ešte pre stránku extra.cz doplnila, že ho napadli v Prahe 1, keď sa ráno vracal z reštaurácie, kde pracuje jeho priateľka. Zaútočili naňho na ulici, 5 minút od jeho bytu, podľa jej slov ho bili do tváre a kopali do rebier. Po útoku stratil vedomie. Keď sa spamätal, dokázal prejsť späť do reštaurácie, z ktorej ho už odviezla sanitka do nemocnice. „Má otras mozgu. Lekár chcel, aby v nemocnici ostal, pretože hrozí opuch mozgu. Ale Vladimír podpísal reverz,“ opísala Poullain pre spomínaný portál.

Vladimíra Polívku diváci poznajú vďaka filmom ako Sklenená izba či Ženy v behu, v ktorých si zahral v roku 2019. Vyštudoval bábkoherectvo na DAMU. Zahral si aj v seriáloch ako Kriminálka Anděl, Bohéma či První republika.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #napadnutie #Vladimír Polívka

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...