Rozdiel 40 rokov medzi manželmi? Láska vás vie prekvapiť, tvrdí Dennis Quaid

Takmer štyridsať rokov delí Dennisa Quaida a jeho vyvolenú, novopečenú manželku Lauru Savoie. Pre magazín People však hollywoodsky herec uviedol, že vekový rozdiel naozaj nerieši.

26.06.2020 00:00
debata
Herec Dennis Quaid (66). Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Dennis Quaid Herec Dennis Quaid (66).

„Bola to láska na prvý pohľad,“ vyhlásil herec pre americký šoubiznisový magazín. „Jednoducho milujem na nej to, aký je človek. Jej charakter, jej inteligenciu a, samozrejme, jej krásu. Aj jej pohľad na svet,“ komentoval Dennis Quaid, ktorý bol v minulosti manželom herečky Meg Ryanovej.

Napriek tomu, že v Hollywoode vzťahy s väčším vekovým rozdielom nie sú až také nezvyčajné, pri 39 rokoch medzi Quaidom a Savoie sa občas objaví v spoločnosti nejaká poznámka alebo podpichnutie. „Ten rozdiel neriešieme. Na nás ako na páre je niečo, čo nepodlieha času. Sme partneri v našom vzťahu a tiež v živote. Je to láska. A láska má vždy spôsoby, ako vás prekvapiť,“ dodal ešte šťastný Quaid, ktorý je otcom troch detí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dennis Quaid (@dennisquaid),

Z manželstva s kolegyňou Ryanovou má dospelého syna Jacka, zo vzťahu s treťou manželkou Kimberly Buffingtonovou zase dcéru a syna. Jeho prvé manželstvo v rokoch 1978 až 1983 s herečkou P.J Solesovou sa skončilo bez detí.

S Laurou Savoie sa mal pôvodne zosobášiť už v apríli na Havaji, ale svadba bola pre pandemické opatrenia zrušená. Dvojica si napokon povedala áno začiatkom tohto mesiaca v Santa Barbara na veľmi intímnom obrade s pár priateľmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #vekový rozdiel #Dennis Quaid

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...