Neplánujeme vychovať kreténov, vyhlasuje Jessica Alba s manželom

Už roky sú manželmi a rodičmi. Herečka Jessica Alba a jej partner Cash Warren vedú intenzívny profesionálny, ale aj rodinný život. A na tom vraj záleží najviac.

28.06.2020 00:00
debata
Herečka Jessica Alba v kreácii Atelier Versace.... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Jessica Alba v kreácii Atelier Versace. Na snímke s manželom. Herečka Jessica Alba v kreácii Atelier Versace. Na snímke s manželom.

Nedávno sa dvojica v rozhovore pre magazín The Property Brothers‘ Reveal Magazine rozhovorila aj o výchove svojich detí. Hoci to nepovedala priamo, dá sa očakávať, že sú prísnymi rodičmi.

„Jedna vec, na ktorej sa Jessica a ja zhodujeme na sto percent, je fakt, že nevychovávame kreténov. Ak urobia niečo, čo je cez čiaru, nepostavíme sa za to. Snažíme sa upevňovať v nich hodnoty, ktoré naučili nás naši vlastní rodičia,“ uviedol pre časopis producent a filmár Cash Warren.

Pôvabná Alba, ktorá sa okrem herectva už niekoľko rokov realizuje vo firme na výrobu ekologicky nezávadnej kozmetiky a domácich čistiacich potrieb, potvrdila Warrenove slová. „Nehanbím sa za to, že nastavím nejaké hranice alebo že určité veci musia byť súčasťou dennej rutiny. Decká si musia vedieť upratať posteľ, vedia pripraviť stôl pred jedlom a upratať ho po jedle. To predsa nie sú žiadne náročné úlohy,“ komentovala 39-ročná herečka a dodala, že všetky jej tri deti sa podieľajú na chode domácnosti.

Alba s Warrenom sú rodičmi dvoch dcér a jedného syna. Dievčatá Honor a Haven majú 12 a 8 rokov, najmladší je chlapec Hayes, ktorý oslávil druhé narodeniny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #výchova #Jessica Alba #Cash Warren

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...