Strie, kilá plus a stále je nádherná! Tehotenské fotky Ciary chvália aj kolegyne

Popularita pózovania v období tehotenstva je v šoubiznise úkazom najmä posledných rokov. Spôsob, ako to urobiť, však môže byť rôzny. Speváčku Ciaru velebia aj známe kolegyne.

26.06.2020 13:40
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ciara (@ciara),

Americká hudobná umelkyňa, ktorá je momentálne tehotná s tretím potomkom, zverejnila na svojom Instagrame niekoľko nových záberov. Pózuje na nich na trávniku s vlnami mora na horizonte. Sama má oblečené dvojdielne plavky so strapcami a vystavuje zaoblené bruško.

Nejde síce o prvú slávnu mamičku, ktorá sa takto objavila pred objektívom, v prípade Ciary však nepochybne zaujme aj vizuál a spôsob. Speváčka sa totiž neuchýlila k žiadnej retuši či umelo skrášľovaným fotografiám s prehnaným stylingom. Na jej bruchu vidieť typické zmeny kože, ktoré prichádzajú s rastúcim bruškom, nechýba ani jemné zaoblenie v stehnách či dekolte. K tomu všetkému vyzerá, že 34-ročná hviezda nemá na sebe štipku mejkapu a vlasy si nechala v prirodzených kučerách.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ciara (@ciara),

„Perfektnosť,“ napísala k jej záberom stručne spevácka kolegyňa Nicole Scherzinger. Ďalšia slávna mama, speváčka Ashlee Simpson nazvala fotografie „úchvatné“ a pridala sa dokonca aj speváčka Janet Jackson. Tá poslala svojej mladšej kolegyni bozk prostredníctvom typického internetového emotikonu.

Ciara čaká svoje tretie dieťa s manželom Russelom Wilsonom, s ktorým vychováva už dve ratolesti. Mladšie z nich, dcéra Sienna, je biologickým dieťaťom športovca Wilsona, staršieho syna Future Jr. má Ciara zo vzťahu s raperom Future-om. Tretím dieťatkom by mal byť opäť chlapec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Instagram #pózovanie #Ciara

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...