Koniec samoty? Johnny Depp má randiť s touto dlhonohou Nemkou

Okolo herca Johnnyho Deppa bolo od jeho rozvodu s herečkou Amber Heardovou, čo sa žien týka, ticho.

27.06.2020 11:05
debata

Žiadna kráska sa po jeho boku neobjavila. Až doteraz. Nemecké médiá priniesli správu, že Oscarom ovenčený herec randí s nemeckou herečkou Sophie Hermannovou. 33-ročná blondínka je nevlastnou dcérou nemeckej hviezdy, herečky Uschi Glas (76).

Herečka Sophie Hermann vo februári 2020 v Londýne. Foto: Profimedia
Sophie Hermann Herečka Sophie Hermann vo februári 2020 v Londýne.

Ako uvádza RTL.de, dvojica sa mala zoznámiť v Londýne, kde pekná blondínka žije a kde sa preslávila vďaka účinkovaniu v reality šou „Made in Chelsea“. Ako cituje portál svoj zdroj, iniciatívu mala prevziať práve 33-ročná rodáčka z Mníchova, ktorá prišla na Deppov koncert v Londýne. Po ňom mu mala nechať svoje telefónne číslo za strunami jeho gitary. Jeden druhého sledujú aj na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Off to Bedfordshire. || @lindalindacooper

Príspevok, ktorý zdieľa ЅᎾℙℋℐℰ ℋℰℛℳᎯℕℕ (@xxsophiehermannxx),

Blondínka mohla 57-ročného herca zaujať nielen svojou peknou hrivou či tváričkou, ale aj sexi postavičkou. Vysoká, dlhonohá herečka je dcérou nemeckého podnikateľa Dietra Hermanna, ktorý je od roku 2005 ženatý s herečkou Uschi Glasovou. Tú si slovenskí diváci pamätajú aj vďaka filmu Vinnetou a miešanka Apanači, v ktorom si s Pierreom Briceom zahrala v roku 1966.

Amber Heard počas MFF v Palm Springs. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Amber Heard Amber Heard počas MFF v Palm Springs.

Deppa súd s Amber Heardovou rozviedol v januári 2017. Depp a Heard sa spoznali počas nakrúcania snímky Rumový denník (2011), v ktorej obaja účinkovali. Predstaviteľ Jacka Sparrowa zo série Piráti Karibiku z rokov 2003, 2006, 2007 a 2011, v júni 2012 vyhlásil, že sa po 14 rokoch rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou má dcéru a syna a zároveň priznal, že randí s Heard. Prvý raz sa vzali vlani 3. februára 2016 v jeho dome vo West Hollywoode a druhý raz si povedali áno 8. februára na súkromnom ostrove na Bahamách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #rande #Amber Heard

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...