Čo Meghan chce, to dostane! Pred svadbou nápadmi nešetrila, tento jej však nesplnili

Očakávaná kniha s náznom "Harry & Meghan - The Real Story" autorky Lady Colin Campbell, ktorá uzrela svetlo sveta 25. júna, prináša niekoľko pikantných informácií o vojvodkyni Meghan.

26.06.2020 15:30
princ Harry Foto: ,
Princ Harry sa oženil s herečkou Meghan Markleovou v máji 2018.
debata

Podľa jej autorky, 70-ročnej Lady Colin Campbell, s osobou herečky Meghan Markleovej prišlo do kráľovskej rodiny ohromné sebavedomie. Práve tým mala kalifornská rodáčka podľa autorky oplývať.

V knihe prináša aj odhalenia, ktoré na manželku princa Harryho nevrhajú dobré svetlo. Jedno z nich sa týka svadobného dňa, ktorý sa odohrával vo Windsore. Ako je známe, manželia sa vzali v máji 2018 v tamojšej Kaplnke svätého Juraja. No práve na tomto mieste Meghan čosi dosť výrazne vadilo, ako sa píše v knihe. Išlo o špecifický zápach v kaplnke.

Meghan preto dostala nápad, že kaplnka sa prevonia parfumom podľa jej výberu. Zamestnanec kráľovského paláca mal situáciu opísať slovami: „Zostali sme priam ohromení, že nejaká bezvýznamná televízna kalifornská herečka bola tak veľmi sebavedomá, že sa nám snažila dohovárať, aby sme sa všetci v práci zlepšili a plnili oveľa vyššie štandardy než doteraz.“ V tom období ešte mala obviniť jedného zo zamestnancov, že do jedla, ktoré skončilo na jej stole, pridal prísadu, ktorú vyslovene zakázala. Zamestnanci paláca ju v knihe opísali ako arogantnú a až prehnane sebavedomú.

Mladomanželia, princ Harry a Meghan, vychádzajú... Foto: SITA/AP, Andrew Matthews
princ Harry, meghan markle Mladomanželia, princ Harry a Meghan, vychádzajú po obrade z kaplnky.

O rozprašovačoch v kaplnke písal aj denník The Sun. Meghan mala podľa citovaného zdroja žiadať, aby pred príchodom hostí zamestnanci rozprašovali vôňu, ktorá by „prerazila“ špecifický zápach v kaplnke. Požiadavka všetkých ohromila, keďže kaplnka je bohoslužobným miestom samotnej kráľovnej a splnená nebola.

O kráľovskej svadbe Campbell napísala: "Z pohľadu Meghan išlo o jej svadbu. Vznášala jednu požiadavku za druhou, všetko, čo chcela. Ako Harry stále počas svadobných príprav zamestnancom zdôrazňoval: ‚Čo Meghan chce, to aj dostane‘. Harry si uvedomoval, že Meghan sa po rokoch podarilo dosiahnuť štandard, po akom vždy túžila a preto jej plnil všetky želania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...