Gwen Stefani má doma najsexi muža planéty! Nečudo, že o ňom stále básni

Vzťah Gwen Stefani a Blakea Sheltona snáď už ani nemôže byť romantickejší.

28.06.2020 11:00
Speváčka Gwen Stefani v šatách Dolce & Gabanna.... Foto: ,
Speváčka Gwen Stefani v šatách Dolce & Gabanna. Sprevádzal ju partner Blake Shelton.
debata

Od momentu, ako sa dali v roku 2015 dohromady, sa stali nerozlučným a šťastným párom. A lásku si prejavujú neustále, napríklad aj na sociálnych sieťach či v rozhovoroch pre médiá.

Výrazná blondínka mu napríklad na Deň otcov prostredníctvom Instagramu poďakovala, že jej pomáha vychovávať jej troch synov. Tých má slávna speváčka s exmanželom, Gavinom Rossdaleom. Niekdajšia frontmanka kapely No Doubt si prešla práve s Rossdaleom neľahkým obdobím, ale to je už minulosťou, na jeho nevery po boku o 7 rokov mladšieho Sheltona už nemyslí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

happy birthday @blakeshelton thank u for being my best friend gx #luckyme #june18th

Príspevok, ktorý zdieľa Gwen Stefani (@gwenstefani),

Na svojho partnera, ktorý sa v roku 2017 stal najsexi mužom planéty podľa magazínu People, nezabudla ani na jeho narodeniny, ktoré oslávil 18. júna. Vtedy mu Gwen napísala: „Ďakujme ti, že si mojím najlepším priateľom.“

Ako inak, americké médiá už nejaký čas skloňujú aj tému svadby dvoch slávnych zaľúbencov. Stránka „Entertainment Tonight“ priniesla vyjadrenie zdroja blízkeho speváčke. „Ľudia sa jej stále pýtajú na svadbu, ale ona sa s ňou neponáhľa. Najmä nie teraz, keď sa vo svete deje to, čo sa deje, sú svadobné plány na bode mrazu.“

Gwen Stefani a country interpret Blake Shelton sa zoznámili v šou The Voice v roku 2015. Obom sa v tom čase rozpadli predošlé vzťahy. Stefaniovej s hudobníkom Gavinom Rossdaleom, s ktorým má spomínané tri deti, Sheltonovi s country speváčkou Mirandou Lambertovou. Cestu k sebe si tak našli v období, kedy obaja prechádzali rozvodmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwen Stefani #Blake Shelton

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...