Do vody! Shakiru zlákali vlny pri Barcelone, pohľad na ňu poteší

Španielsko ožíva! More a pláž si vychutnáva aj slávna obyvateľka Barcelony, speváčka Shakira.

28.06.2020 00:00
debata

Niekoľkotýždňovú karanténu prežívala kolubmijská hviezda Shakira spolu s partnerom, futbalistom Gerardom Piquém a ich dvoma synmi v Barcelone. Práve v uliciach mesta ich paparazzi nachytali aj pred pár týždňami, začiatkom mája, ako si vyšli na prechádzku. Situácia v Španielsku sa mení a tak si mohla Shakira spolu s jej ratolesťami užiť konečne aj pláž.

Shakira si užívala deň pri mori spolu so synmi. Foto: Profimedia
Shakira Shakira si užívala deň pri mori spolu so synmi.

S oboma synmi, Sashom (5) a Milanom (7), si vyšla k moru, kde sa oddávala vlnám. 43-ročná hviezda si po dlhom čase vychutnala surfovanie vo vlnách aj následné šantenie so synmi. Na sebe mala čiernu surferskú kombinézu Roxy, ktorá jasne napovedala, že dvojnásobná mama je v super kondícii. Sexi postavičku predviedla pred miliónom divákov len nedávno, vo februári, keď sa stala spolu s Jennifer Lopezovou hviezdou vystúpenia v prestávke amerického Super Bowlu. Na vystúpenie trénovala dlhé týždne – 6 dní v týždni, voľno si dopriala iba v nedeľu.

Dvojica Shakira – Piqué sa usadila práve v Barcelone, kde vychovávajú svojich dvoch synov, pár tvoria od roku 2011. Práve v uliciach Barcelony je prominentnú rodinku často vídať, Shakira sa zväčša maskuje šiltovkou a športovým oblečením.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #barcelona #Shakira

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....