Ondrej Kandráč je trojnásobným otcom! Tu je jeho malý poklad

S manželkou Erikou už vychovávali syna Ondrejka a dcérku Emku.

27.06.2020 08:36
Ondrej Kandráč Foto:
Ondrej Kandráč s manželkou.
debata

Populárny muzikant, huslista aj spevák Ondrej Kandráč a jeho manželka Erika sú už trojnásobnými rodičmi. Radostnou novinkou sa pochválil čerstvý otec na Instagrame, kde zverejnil aj fotografiu ich malého pokladu, dievčatka. To dostalo meno Mária.

„Pán nám dožičil tešiť sa z toho najväčšieho daru – ľudského života. Naša malá princezná sa volá Mária. Svetlo sveta uzrela dnes – 26.6.2020. Ďakujeme všetkým, ktorí nám pomohli tento deň zvládnuť, na čele s tímom lekárov a sestričiek z Nemocnice Košice – Šaca, 1. súkromná nemocnica. Veríme, že naše dievčatko bude robiť radosť nielen nám, ale aj vám. P.S. Mamička aj malá sú v poriadku.“

Tretieho potomka sa dočkal po 40-ke a na túto tému sa ešte pred narodením dcérky vyjadril muzikant aj pre Pravdu. „Je rozdiel zažiť to v dvadsiatke a v mojom veku – mám 42 rokov – čo nie je veľa, ale turbulentné obdobie mladosti a večierkov mám už za sebou. Je čas, keď človek trocha spomalí a uvedomí si zmysel života, a tým je pre mňa moja rodina, moji blízki. Na druhej strane nemôžem vyčleniť iba rodinu, pretože u mňa by hudba a rodina nemohli harmonicky existovať jedno bez druhého.“ S manželkou už vychovávajú syna Ondrejka a dcérku Emku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ondrej Kandráč

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...