Margot Robbie mieri do Pirátov z Karibiku! Ako hlavná hviezda

Prípravy okolo nových Pirátov z Karibiku napredujú, scenár píše jedna z najvychytenejších hollywoodskych scenáristiek.

29.06.2020 14:50
Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel Haute... Foto: ,
Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel Haute Couture.
debata

29-ročná austrálska rodáčka Margot Robbie patrí aktuálne v Hollywoode k tým najvychytenejším hviezdam. Na konte má úspešné snímky ako Vtedy v Hollywoode, Bombshell či Ja, Tonya. Teraz mieri do jedného z najväčších hollywoodskych hi­tov.

Ako informuje The Hollywood Reporter, krásna blondínka mieri do filmu o Pirátoch z Karibiku, v ktorom dostanú viac priestoru ženy. Hlavnou hrdinkou novinky sa stane práve Margot Robbie. O scenár sa už stará jedna z najvychytenejších scenáristiek Hollywoodu, Christina Hodson, ktorá sa podpísala napríklad pod filmy ako „Harley Quinn: Birds of Prey“ (v hlavnej úlohe s Margot Robbie) či pod drámu Nikdy sa ťa nevzdám (s Katherine Heigl v hlavnej úlohe).

Margot Robbie by si mala zahrať pirátku menom Redd, ktorej podoba sa objavila v Disneyho zábavnom parku. S touto úlohou bola pred Margot Robbie spájaná herečka Karen Gillan (Jumanji). A hoci je plánový aj nový film o Pirátoch z Karibiku, štúdio Disney počíta s ďalším, už šiestym pokračovaním úspešnej série filmov o kapitánovi Jackovi Sparrowovi. Kto Deppa v tejto úlohe nahradí, alebo či predsa len na ďalšiu časť prikývne, je momentálne otázne. Nakrúcanie posledného filmu z megaúspešnej série totiž sprevádzalo mnoho problémov práve okolo hlavného predstaviteľa, ktorý sa v tom čase rozvádzal s herečkou Amber Heardovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Margot Robbie #Piráti z Karibiku

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...