Kate, William a Harry spolu - takto si užili poslednú bondovku! Čo bude v novembri?

Premiéry filmov o Jamesovi Bondovi sa vždy tešili enormnému záujmu.

30.06.2020 00:00
debata (1)

Inak tomu nebude určite ani v novembri, kedy je očakávaná premiéra novej, v poradí 25. bondovky, s názvom No Time to Die (Nie je čas zomrieť). V nej si hlavnú rolu opäť zahral britský rodák, 52-ročný Daniel Craig.

Princ William, jeho manželka Kate a princ Harry... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
kate Princ William, jeho manželka Kate a princ Harry na premiére bondovky Spectre, v Londýne v roku 2015.

Celosvetovú premiéru bondovky Spectre, ktorá sa konala v októbri 2015 v londýnskej Royal Albert Hall, si nenechali ujsť ani členovia britskej kráľovskej rodiny. Na červenom koberci žiarili princ William s manželkou, vojvodkyňou Kate, v ich spoločnosti sa spokojne usmieval aj princ Harry. Členovia kráľovskej rodiny sa tak na červenom koberci stretli s hercami ako Daniel Craig, Naomie Harris, Monica Bellucci, Ralph Fiennes či Léa Seydoux, pohovorili si s režisérom Samom Mendesom. Navyše, bondovský večer mal v Londýne aj charitatívny podtón. Premiéra novej bondovky sa podľa denníka Thu Sun ponesie v inom duchu.

Vojvodkyňa Catherine bola zo stretnutia s... Foto: SITA/AP, Alan Davidson
Britain Bond Spectre Vojvodkyňa Catherine Vojvodkyňa Catherine bola zo stretnutia s hercami z bondovky očividne nadšená.

35-ročný princ Harry by sa mohol spolu s manželkou Meghan objaviť na premiére v Los Angeles, čo by filmu prinieslo ešte väčší mediálny záujem. Vzhľadom na skutočnosť, že kráľovský pár žije v Kalifornii, je táto možnosť podľa spomínaného denníka pravdepodobná. „Pre producentov snímky je účasť Harryho a Meghan na premiére vysokou prioritou,“ cituje The Sun zdroj z okolia produkcie filmu.

Princ William, jeho manželka Kate a princ Harry... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
william Princ William, jeho manželka Kate a princ Harry na premiére bondovky Spectre, v Londýne v roku 2015.

Týždeň pred premiérou v Los Angeles však film uvedú v Londýne. Stane sa tak s účasťou Kate a Williama? „Pre hollywoodsku premiéru už producenti signalizovali, že by chceli mať na červenom koberci ako čestných hostí Harryho s Meghan. Zaujímavou otázkou potom je, či na londýnsku premiéru dostanú producenti vojvodkyňu Kate a princa Williama,“ píše spomínaný denník.

Princ William, jeho manželka Kate a princ Harry... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
kate Princ William, jeho manželka Kate a princ Harry na premiére bondovky Spectre, v Londýne v roku 2015.

Pre Daniela Craiga pôjde o rozlúčku s agentom 007. Film mal mať premiéru už v apríli, ale pre koronavírus musela byť posunutá.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #James Bond

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...