Zamilovaná až po uši? Paris Hilton vyznala lásku priateľovi pred celým svetom

Má za sebou niekoľko vzťahov, pri ktorých to už už vyzeralo, že sa skončia svadbou. Namiesto nej však vždy nasledoval rozchod. Našla konečne Paris Hilton toho pravého?

29.06.2020 13:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

You are my greatest adventure. My happiest place. My home is in your arms and the only place I want to be. Paradise is you and me. ⚡️⚡️

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton),

Aj na túto otázku je odpoveď neistá. Isté však je, že 39-ročná boháčka je momentálne naozaj zamilovaná do nového partnera – podnikateľa a motivátora Cartera Rauma. Len nedávno mu dokonca otvorene vyznala lásku na svojom Instagrame.

„Si moje najskvelejšie dobrodružstvo. Moje najšťastnejšie miesto. Môj domov je v tvojom náručí a je to jediné miesto, kde túžim byť,“ napísala k spoločnej fotografii Hilton. „Raj to sme ty a ja, my dvaja,“ doplnila ešte blondínka. V inom odkaze zase označila Reuma za rozprávku a splnený sen.

Boháčka Paris Hilton a jej ex-snúbenec Chris... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Boháčka Paris Hilton a jej snúbenec Chris Zylka na filmovej premiére v Toronte. Boháčka Paris Hilton a jej ex-snúbenec Chris Zylka na filmovej premiére v Toronte.

S Reumom ju nedávno zachytili objektívy po romantickej večeri v Malibu. Dvojicu tiež reportéri už viackrát odfotografovali pri nežnostiach na verejnosti. Podobne sa však začínal aj vzťah Hiltonovej s hercom a podnikateľom Chrisom Zylkom, s ktorým bola tiež zasnúbená a plánovala svadbu. Dvojica sa však rozišla.

Ešte vo februári tohto roka sa Hilton vyznala v rozhovore pre magazín Cosmopolitan, že rozchod bol správna vec. „Skrátka si nemyslím, že bol ten pravý. Cítim sa byť úžasná žena a zaslúžim si mať po boku niekoho rovnako úžasného. Makala som príliš tvrdo na to, aby som svoj život zverila do rúk len tak niekomu. Aby som to urobila, musí byť perfektný,“ komentovala vtedy Hilton. Uvidíme, ako dlho bude „perfektný“ práve Carter Reum.

Paris Hilton a jej niekdajší partner Nick...
Boháčka Paris Hilton a jej snúbenec Chris Zylka...
+11Boháčka Paris Hilton prišla na podujatie aj so...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Paris Hilton #Instagram #Vyznanie #Carter Reum

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....