Takto sa fotí kalendár! Prsnatá Gemma v bikinách očarila Karibik

S očakávaním a každoročným úspechom sa stretáva už niekoľko rokov publikácia, v ktorej hlavnú úlohu stvárňuje britská modelka Gemma Atkinson. Reč je o kalendári s dvanástimi sexi zábermi. Dáma, ktorú preslávili obrázky na tretej strane britského bulváru, nezaháľa. V týchto dňoch fotila kalendár na rok 2009.

27.05.2008 07:45
fotenie kalendára Foto:
Britská modelka Gemma Atkinson patrí k najsexi modelkám z tretej strany britského bulváru. S úspechom každý rok nafotí aj kalendár - podľa týchto záberov sa majú na čo tešiť jej fanúšikovia aj v roku 2009.
debata

Po minulom roku, keď sa slečna s mimoriadne bujným poprsím presunula za exotickými lokalitami do Thajska, sa tentoraz celý štáb vybral do Karibiku. Na pláži s jemným pieskom sa objavila sexi brunetka v sprievode niekoľkých ľudí z produkčného štábu. „Vyzerala fantasticky. Prezliekla sa celkom šesťkrát a každé bikiny boli ešte viac sexi než tie predchádzajúce,“ cituje jedného z prizerajúcich sa turistov britský denník News of the world. Podľa jeho slov bude mať určite kalendár na budúci rok mimoriadny úspech.

Už minulý rok zaznamenala spoločnosť Pyramid Posters, ktorá kalendáre distribuovala, enormný záujem o šteklivé obrázky krásnej Gemmy. Tvorcovia publikácie čakajú, že tento rok to nebude inak. Podľa záberov, ktoré vznikli počas príprav kalendára, sa im dá protirečiť len ťažko.

Britská modelka Gemma Atkinson počas fotenia...
Britská modelka Gemma Atkinson počas fotenia...
+2Britská modelka Gemma Atkinson počas fotenia...
debata chyba

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...