Komička Bette Midler priznala: Touto vetou dlhodobo terorizujem svoju dcéru

Požiadavkou na vnúča neustále bombarduje známa umelkyňa svoju dcéru, Sophie von Haselberg, ktorá je takisto herečka.

01.07.2020 00:00
Bette Midler Foto: ,
Herečka Bette Midler.
debata

Americká komička Bette Midler priznala, že svoju dcéru už nejaký čas otravuje tou nenávidenou otázkou: „Kedy budem mať konečne vnúča?“. 74-ročná herečka to priznala v rozhovore pre „Bild am Sonntag“. „Čakám, kým zo mňa moja dcéra urobí babičku. Ak mám byť úprimná, už sa toho neviem dočkať.“

Jej dcérou je 33-ročná herečka Sophie von Haselberg. „Dcéru s tým obťažujem už niekoľko rokov,“ priznala. O tom, ako má správna babička vyzerať, má herečka jasnú predstavu: „Chcem byť takou klasickou babičkou. Tou, ktorá trocha kazí svoje vnúčatá a takou, ktorá má, dúfajme, aj nejaký pozitívny vplyv na vývoj detí,“ opísala herečka.

Middler žije od roku 1984 v manželstve s umelcom Martinom von Haselbergom, za ktorého sa vydala 6 týždňov po ich zoznámení. Dva roky po svadbe prišla na svet ich dcéra Sophie, ktorá je ich jediným potomkom. 74-ročná hviezda má na svojom hereckom konte dve nominácie sa Oscara a je držiteľkou niekoľkých Zlatých glóbusov aj ceny Emmy. Slovenskí diváci ju poznajú z filmov ako Klub odložených žien (1996), Po čom ženy túžia (2004) či Stepfordské paničky (2004).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bette Midler

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...