Zásnuby Dolpha Lundgrena vyvolali vlnu nevôle! Ľudia mu prajné blahoželania neposielali

Snúbenica slávneho akčného hrdinu je od neho mladšia o takmer 40 rokov.

30.06.2020 09:30
debata

Keď 62-ročný herec Dolph Lundgren zverejnil pred pár dňami správu o svojom zasnúbení ešte netušil, koľko nevôle a nenávisti tým na internete spôsobí. Správu s fotografiou svojej vyvolenej, ktorej žiari na ruke zásnubný prsteň s ružovým diamantom, zverejnil na svojom Instagrame. U fanúšikov, ktorých má niekdajší hrdina akčných filmov vyše 2 milióny, však informácia vyvolala skôr pohoršenie. Dôvod? Jeho láska je od neho mladšia o takmer 40 rokov, navyše, podobá sa na jeho staršiu dcéru.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Something very special happened here in Sweden. D❤️E

Príspevok, ktorý zdieľa Dolph Lundgren (@dolphlundgren),

Blond kráska Emma Krokdal má totiž 24 rokov, čiže vekový rozdiel medzi zaľúbencami je 38 rokov. Nórskej rodáčke položil zásadnú otázku vo Švédsku a ona povedala áno. Následne sa mu začali pod oznamom množiť správy typu: „To si sa zasnúbil so svojou dcérou?“ či „Blahoželám tvojej dcére k zásnubám. Oh, vlastne, je to tvoja dcéra?“. Komentárov v podobnom duchu len pribúdalo. K zásnubám kolegovi zablahoželal napríklad aj Sylvester Stallone, jeho slová sa však niesli v radostnom duchu: „Blahoželám, môj skvelý priateľ. Si najlepší.“

Dolph Lundgren spolu s dcérami  Idou Lundgren... Foto: Profimedia
Dolph Lundgren Dolph Lundgren spolu s dcérami Idou Lundgren (vpravo) a Gretou Lundgren na premiére filmu Aquaman v Londýne.

Lundgren má dve krásne dcéry, blondínky, staršiu Idu (24) a mladšiu Gretu (18), ktoré sú vo veku jeho snúbenice. Matkou dcér je dizajnérka šperkov, Anette Qviberg, ktorú si slávny herec zobral za manželku v španielskej Marbelle v roku 1994, rozviedli sa v roku 2011. Dolph Lundgren svoj vzťah s peknou a mladou fitnes trénerkou zverejnil v januári tohto roku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Dolph Lundgren

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...