Z Kim Kardashianovej je miliardárka! Čo na to povedal slávny manžel?

Obrovský úspech za posledné roky zaznamenala niekdajšia hviezdička z reality-šou a škandalózneho porno-videa. Kim Kardashian všetkým dokázala, že je veľmi šikovná obchodníčka.

30.06.2020 11:00
Raper Kanye West  jeho manželka Kim Kardashian... Foto: ,
Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian West.
debata

Posledným úspechom, ktorý si môže pripísať na svoje konto, je predaj 20-percentného podielu svojej kozmetickej línie KKW Beauty spoločnosti Coty, čím jej čistý majetok dosiahol hodnotu 900 miliónov dolárov. Odhaduje sa, že podnik tak dosiahol hodnotu 1 miliardy dolárov.

Manželkin úspech nenechal chladným ani jej manžela – rapera, dizajnéra a podnikateľa Kanye Westa. „Som taký hrdý na svoju krásnu manželku Kim Kardashian Westovú, že sa oficiálne stala miliardárom. Prekonala si tie najdivokejšie búrky a teraz na teba a našu rodinu žiari Boh,“ napísal na Twitteri West, ktorý sa posledné mesiace realizuje aj ako duchovný a organizuje bohoslužby spojené s hudobnými vystúpeniami.

Zaujímavosťou je, že Kim Kardashian nebola najúspešnejšou členkou televízno-internetovej rodiny. Ešte pred niekoľkými mesiacmi ju mala prekonať najmladšia sestra Kylie Jenner, ktorej sa rovnako darí v rámci kozmetického priemyslu. Jej vlastná značka Kylie Cosmetics mala podľa magazínu Forbes urobiť z nej historicky najmladšiu miliardárku na svete, ktorá svoje bohatstvo dosiahla vlastnou prácou.

Ako však neskôr informoval samotný Forbes, ukázalo sa, že odhady boli prehnané a priznané príjmy navyšené a oficiálne „zbavil“ Jennerovú označenia miliardárka. „Je fér povedať, že všetko, čo rodina Kardashianovcov a Jennerovcov robí, je nadnesené,“ napísal Forbes. „Aby značka vydržala, musí sa tváriť väčšia ako je.“

Uvidíme, ako to vlastne bude s miliardami Kim Kardashianovej…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Kanye West #miliardár

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...