Z kučeravej femme fatale je dievčatko s ježkom! Mega premena českej herečky

Češka Anna Kameníková (26), ktorá sa za slobodna volala Linhartová, patrí k najvýraznejším mladým zjavom na filmovom plátne.

01.07.2020 00:00
debata

Pod tento fakt sa podpísal nielen jej talent, ale aj bujné vlasy, vďaka ktorým bola herečka neprehliadnuteľnou nielen pred kamerami, ale kdekoľvek sa objavila. S týmto svojím poznávacím znamením sa však rozlúčila a to dosť radikálne. Na krste nového klipu Honzu Fanty sa ukázala s novým účesom – pekná ryšavka je vystrihaná na ježka.

Anna Kameníková (rod. Linhartová) na krste... Foto: Profimedia
Anna Kameníková Anna Kameníková (rod. Linhartová) na krste nového klipu Honzu Fanty v Prahe.

Útla Kameníková prišla na podujatie v bielo-čiernej farebnej kombinácii, no najväčšiu pozornosť si nevyslúžil jej model, ale práve zmenený účes. Pritom svoje bohaté vlasy v minulosti nosila ryšavé aj blond, bohaté kučery kontrastovali s jej nežnou tvárou.

Herečka Anna Linhartová. Foto: Česká filmová a televízna akadémia
Herečka Anna Linhartová. Herečka Anna Linhartová.

Diváci mohli mladú herečku vidieť vo filmoch ako Rozprávkár, Päťdesiatka či Cesta do lesa. Aktuálne sa objaví v seriálovej novinke Božena Němcová v hlavnej úlohe so 44-ročnou Aňou Geislerovou.

Herec Jiří Macháček a jeho kolegyne - Anna... Foto: Continental Film
Jiří Macháček a jeho kolegyne - Anna Linhartová (vľavo) a Anna Geislerová Herec Jiří Macháček a jeho kolegyne - Anna Linhartová (vľavo) a Anna Geislerová predstavili v Bratislave film Rozprávkar.

Kameníková je dcérou českej herečky Jitky Asterovej a herectvo vyštudovala na Pražskom konzervatóriu. V roku 2017 sa vydala za umelca Jana „Stounyho“ Kameníka a prijala jeho meno.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Kameníková

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...