Prichytený! Brad Pitt sa rútil na motorke z domu svojej ex! Ktorej?

V Los Angeles sa číhajúcim paparazzi fotografom uniká naozaj ťažko. Je to mesto celebrít a tak celkom prirodzene číhajú na svoje "úlovky".

01.07.2020 07:40
Herec Brad Pitt. Foto: ,
Herec Brad Pitt.
debata

Aj sa dočkali. Ako informuje portál Daily Mail, ktorý uverejnil aj exkluzívne zábery, Brad Pitt po dlhom čase zavítal na návštevu k svojej exmanželke, Angeline Jolie.

56-ročný herec dorazil do jej domu v Los Feliz, ktorého cena sa odhaduje na 24 miliónov dolárov na motorke a podľa portálu sa u nej zdržal dve hodiny. Podľa portálu navštívil jej dom po prvý raz od roku 2016, kedy ohlásili rozchod. Stránka Hollywood Life špekuluje o dôvode návštevy Pitta u svojej slávnej ex, v tejto súvislosti sa skloňuje ako dôvod blížiaca sa oslava narodenín ich spoločných dvojičiek, Knoxa a Vivienne, ktoré oslávia 12 rokov 12. júla.

Na tejto motorke brázdi Brad Pitt cesty Los... Foto: Profimedia
Brad Pitt Na tejto motorke brázdi Brad Pitt cesty Los Angeles, prišiel na nej aj k domu svojej ex, Angeliny Jolie.

Už pred pár týždňami priniesli americké médiá správu, že napäté vzťahy medzi dvoma hollywoodskymi mega-hviezdami sú minulosťou. Od ohlásenia ich rozchodu v roku 2016 si toho obaja dosť preskákali, ich cestu sledoval celý svet. Vzájomné vzťahy sa výrazne narušili potom, keď sa po ohlásení rozchodu nevedeli dohodnúť na starostlivosti o ich šesť detí. Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) a dvojčatá Knox a Vivienne (11), od roku 2016 žili s herečkou. V roku 2018 medzi nimi konečne vznikla dohoda týkajúca sa tejto veci a vzťahy sa začali pomaly urovnávať.

Herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Brad Pitt a jeho životná partnerka Angelina Jolie. Herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt na archívnom zábere.

Zatiaľ, čo Pittove vzťahy s Jolie boli dlhodobo narušené, jeho kontakty s druhou exmanželkou, Jennifer Anistonovou, sa opäť obnovili. Ich spoločná momentka z januárového udeľovania SAG Awards, kedy sa niekdajší partneri stretli v dobrej nálade v zákulisí, obletela svet.

Herečka Alia Shawkat. Foto: SITA/AP
Alia Shawkat Herečka Alia Shawkat.

Po Pittovom boku sa však začala objavovať iná žena, mladá, 31-ročná herečka Alia Shawkat. S ňou ho médiá začali spájať na jeseň 2019 a dvojicu už pár razy zachytili v spoločnosti bok po boku aj paparazzi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...