Penny z Teórie veľkého tresku oslavuje výročie svadby! Aká bola nevesta?

Americká herečka Kaley Cuoco (34) oslavuje spolu s manželom, Karlom Cookom, druhé výročie sobáša.

01.07.2020 10:01
debata

Na túto radostnú udalosť si spomenula aj na svojom Instagrame, kde sa s fanúšikmi podelila o zábery z jej veľkého dňa. Zároveň nezabudla podotknúť, aké obrovské šťastie má, že po svojom boku má skvelého, zábavného, chytrého, dobrosrdečného… partnera."

Svadba zaľúbencov sa konala v kalifornskom San Diegu a zúčastnili sa na nej blízki priatelia a rodina. Cuoco začala s Cookom randiť na jar v roku 2016, pár mesiacov po tom, ako sa rozišla s manželom Ryanom Sweetingom. Za tenistu sa vydala 31. decembra 2013 a oficiálne sa s ním rozviedla vlani v roku 2016.

Profesionálny jazdec na koni Karl Cook požiadal rodáčku z kalifornského Camarilla o ruku v roku 2017, v deň jej 32. narodenín. O radostnú správu sa neskôr podelil na službe Instagram, kde zverejnil video, v ktorom jeho snúbenica plače od dojatia.

Kaley Christine Cuoco sa stala známou ako Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 – 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala ako Billie Jenkins v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 – 2006). Známa je však najmä ako Penny zo sitkomu Teória veľkého tresku, v ktorom účinkuje od roku 2007 a spolu s kolegami a kolegyňami si zaň vyslúžila šesť nominácií na Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Od októbra 2014 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Kaley Cuoco

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...