Matthew Perry v uliciach šokuje: Opäť pribral, dokonca nevládze s dychom!

Prsty zožltnuté od nikotínu, nadváha a vzhľad, ktorý by ste odhadli na minimálne jedno desaťročie plus než je realita. Herec Matthew Perry poriadne prekvapuje.

02.07.2020 00:00
debata (1)
Herec Matthew Perry na zábere paparazzov z júna... Foto: SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Matthew Perry na zábere paparazzov je na nespoznanie. Herec Matthew Perry na zábere paparazzov z júna 2020 je na nepoznanie.

Hviezda niekdajšieho seriálového hitu Priatelia už niekoľko rokov bojuje so svojím nie práve najzdravším životným štýlom a zdá sa, že jeho životospráva si vyberá daň. Len pred pár dňami paparazzovia zachytili päťdesiatnika Perryho pri jednej z administratívnych budov v centre Beverly Hills.

Herec vychádzal z budovy a mieril do auta, v ktorom na neho čakala ženská spoločnosť. Cestou sa však musel zastaviť a oprieť o roh budovy. Vyzeralo to na prvý pohľad akoby sa Perry snažil chytiť dych, pretože má problémy práve s dýchaním.

Herci Matthew Perry a Jennifer Aniston na... Foto: SHUTTERSTOCK
Matthew Perry a Jennifer Aniston Herci Matthew Perry a Jennifer Aniston na premiére v roku 1998.

Pohľad na niekdajšiu hereckú hviezdu a idol celej generácie televíznych divákov nepôsobil práve najlichotivejšie. Perry oblečený len vo vyťahanom tričku a širokých teplákoch, ktoré doplnil ešte rozopnutou sivou košeľou, má pramálo spoločné s televíznym hrdinom Chandlerom zo seriálu Priatelia.

O tom, či herec má nejaké zdravotné problémy, sa len špekuluje. Isté však je, že s nadváhou už bojoval aj pred pár rokmi. Potom sa mu načas podarilo znovu schudnúť a pôsobil zdravšie aj oddýchnutejšie. Rok 2020 má byť zároveň rokom návratu Priateľov na televízne obrazovky (plánovaný špeciál pre HBOMax), možno práve to môže herca motivovať k tomu, aby sa lepšie staral o svoje zdravie. Držíme mu palce.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #zmena #vzhľad #Matthew Perry #zdravie dieťaťa

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...