Ondrej Kandráč so svojím malým uzlíčkom! Dcérka má tváričku ako bábika

Čerstvý trojnásobný otec sa pochválil zábermi s dcérkou Máriou a manželkou Erikou.

02.07.2020 12:00
debata (1)

Pred pár dňami, 26. júna, sa z muzikanta, huslistu a speváka Ondreja Kandráča stal trojnásobný otec. Manželka Erika mu porodila druhú dcérku, ktorá dostala meno Mária. Malá princezná tak rozšírila doposiaľ štvorčlennú rodinku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@bibienfoto @erika_kandracova #narodeniebabatka #prirastokdorodiny #radost

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

42-ročný šťastný otecko sa už s fanúšikmi podelil aj o ďalšie fotografie s maličkou Máriou. Na jednom zo zverejnených záberov s Máriou pózuje muzikant sám, nasleduje záber, kde maličkú dcéru drží v náručí jej sympatická, 36-ročná mamina. A samozrejme, nechýba ani spoločný záber čerstvých rodičov s dcérkou.

Tretieho potomka sa Ondrej Kandráč dočkal po 40-ke a na túto tému sa ešte pred narodením dcérky vyjadril aj pre Pravdu. „Je rozdiel zažiť to v dvadsiatke a v mojom veku – mám 42 rokov – čo nie je veľa, ale turbulentné obdobie mladosti a večierkov mám už za sebou. Je čas, keď človek trocha spomalí a uvedomí si zmysel života, a tým je pre mňa moja rodina, moji blízki. Na druhej strane nemôžem vyčleniť iba rodinu, pretože u mňa by hudba a rodina nemohli harmonicky existovať jedno bez druhého.“ S manželkou už vychovávajú syna Ondrejka a dcérku Emku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ondrej Kandráč

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...