Do hviezdy Glee sa pustil ďalší ex-kolega! Je to hrozná, príšerná osoba, tvrdí

Herečka Lea Michele neprežíva asi momentálne príjemné obdobie. Len nedávno ju verejne skritizovala bývalá seriálová kolegyňa Samantha Ware, ku ktorej sa vraj správala príšerne počas práci na seriáli. Teraz sa pridal ďalší hlas.

03.07.2020 11:20
debata
Herečka Lea Michele v šatách z dielne Elie Saab. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Lea Michele v šatách z dielne Elie Saab. Herečka Lea Michele v šatách z dielne Elie Saab.

Reč je o hercovi, spevákovi a momentálne najmä fitness-guru Craigovi Ramsayovi, s ktorým sa Michele objavila v muzikáli Fidlikant na streche na doskách jedného z divadiel na Broadway ešte pred nakrúcaním seriálu Glee. „Myslím, že je to hrozná, hrozná ľudská bytosť,“ vyhlásil nedávno v podcastovom rozhovore Ramsay.

„Podľa môjho názoru stratila kontakt s realitou. Stretli sme sa vo Fidlikantovi. Bol som pri tom, keď dostala telefonát s verdiktom ‚Dostali ste rolu v Glee‘ a myslím si, že v tom momente jej celým telom prešiel pocit výnimočnosti. Uverila, že je niekto špeciálny,“ vyhlásil Ramsay. „Úplne ju to posadlo a od toho momentu ju to aj stále drží,“ pokračoval herec.

„Ona je talentovaná, nechápte ma zle. Je určite talentovanejšia ako vystúpenia, ktoré urobila za posledných desať rokov, ale na tom naozaj nezáleží, ak s vami nechce nikto spolupracovať,“ dodal ešte Craig Ramsay.

Michele sa už začiatkom júna úplne stiahla zo sociálnych sietí – spravila tak práve po obvineniach Samanthy Wareovej, ktorá tvrdila, že počas práce na seriáli Glee jej herečka strpčovala život a prácu na každom kroku. Jej posledné vyjadrenie pochádza z 3. júna a objavilo sa práve na jej Instagrame. Michele uviedla, že „načúvam každej kritike a učím sa z nej. A zatiaľ čo veľmi veľmi ľutujem, čo som urobila, verím, že tento zážitok ma v budúcnosti urobí lepšou,“ odkázala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I promise to jump in & get wet if you follow @lemontwistps

Príspevok, ktorý zdieľa Craig Ramsay (@craigramsayfit),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Lea Michele #spolupráca #kolega

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...