Dcéram Davida Fostera na mladej macoche prekáža jediná vec: Táto!

Dve z dcér skladateľa Davida Fostera sú mladšie ako ich nová "macocha" - herečka a speváčka Katherine McPhee. Priznali, že s ňou majú jeden problém.

06.07.2020 00:00
debata
Hudobník, producent a skladateľ David Foster... Foto: SITA/AP, Andrew Lahodynskyj
Hudobník, producent a skladateľ David Foster priviedol do Toronta svoje ženy. Zľava: Manželka Katharine McPhee a dcéry Erin Foster, Amy Foster a Jordan Foster. Hudobník, producent a skladateľ David Foster priviedol do Toronta svoje ženy. Zľava: Manželka Katharine McPhee a dcéry Erin Foster, Amy Foster a Jordan Foster.

V krátkom vyjadrení pre americký magazín People sa 37-ročná Erin Foster, ktorá je o rok staršia od McPheeovej, priznala, že existuje jedna vec, ktorá dcéram známeho producenta a skladateľa prekáža. „Náš najväčší problém s ňou je ten, že je fakt sexy. Príliš sexy,“ uviedla s humorom Erin Foster.

„Má neuveriteľné telo. Keď nás navštívia v nedeľu na rodinnej návšteve, v duchu si hovorím: ‚Bože, nevyzliekaj sa do bikín.‘ A môj manžel zase hovorí, aby si šli zaplávať,“ komentovala prostredná z trojice dcéra Davida Fostera. Okrem Erin je sedemdesiatnik aj otcom 39-ročnej Sary a 34-ročnej Jordan – všetky pochádzajú z jeho druhého manželstva s Rebeccou Dyerovou. Z prvého manželstva pochádza zase jeho dcéry Amy (46). Okrem nich má Foster ešte 50-ročnú dcéru Allison, ktorej matka nie je známa. Ako dievčatko bola po pôrode daná na adopciu a Foster sa s ňou znovu spojil až v čase, keď mala 30 rokov.

Napriek tomu, že medzi Fosterom a McPheeovou je výrazný vekový rozdiel, členky jeho rodiny ho vnímajú ako pozitívny. „Náš otec pochádza z generácie, v ktorej ženy boli pasívnejšie. On sám je pasívnejší vo vlastných emóciách, ale Kat ho skutočne potlačila k tomu, aby sa viac otvoril. Môžeme sa pohádať, ale práve ona mu potom povie, ‚Nie, neurážaj sa, zdvihni telefón a zavolaj svojej dcére.‘ Skutočne mu ukazuje, ako byť emotívnejší a citlivejší,“ komentovala pre People Erin Foster.

Katherine McPhee je v poradí už piatou manželkou známeho kanadského rodáka, ktorý má na konte niekoľko muzikálov, hudbu pre televízne projekty či produkciu nahrávok pre hviezdy ako bola Whitney Houston, Aretha Franklin či Earth, Wind & Fire.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #dcéra #Katherine McPhee #macocha #David Foster

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...