Už osem rokov manželmi! Bol to najšťastnejší deň, tvrdí Alec Baldwin

Už osem rokov sú spolu a zdá sa, že ich láska je intenzívna rovnako ako na začiatku. A neustále rozširujú aj svoju rodinu.

04.07.2020 14:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Eight years ago today. Luckiest day of my life. Happy anniversary to @hilariabaldwin

Príspevok, ktorý zdieľa Alec Baldwin (@alecbaldwininsta),

Herec Alec Baldwin si pred ôsmimi rokmi vzal cvičiteľku jogy a veľkú propagátorku zdravého životného štýlu Hilariu Thomasovú. V deň ich výročia zverejnil na svojom Instagrame spomienku so zábermi zo svadby. „Takto pred ôsmimi rokmi. Najšťastnejší deň môjho života. Krásne výročie prajem, Hilaria Baldwinová,“ napísal rozcítene herec na sociálnej sieti.

Hoci medzi 62-ročným Baldwinom a jeho životnou družkou je vekový rozdiel presne 36 rokov, manželom zjavne vzťah funguje na jednotku. Jedným z dôkazov môže byť aj fakt, že sú už štvornásobnými rodičmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy 8 years @alecbaldwininsta

Príspevok, ktorý zdieľa Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin),

Hoci v apríli minulého roka prišla pri potrate o dieťaťko číslo 5 a ďalší potrat prekonala v novembri minulého roka, ani napriek týmto bolestivým zážitkom sa manželia nechcú prestať snažiť o rozširovanie rodiny. Jogínka Hilaria Baldwin je momentálne opäť tehotná.

Alec Baldwin bol pritom dlho otcom jedinej dcéry, dnes už dospelej Ireland Baldwinovej, ktorej matkou je slávna herečka a Baldwinova bývalá manželka Kim Basinger. S Hilariou sa jeho rodina rozšírila o ďalšiu dcérku Carmen (6) a synov Rafaela (4), Leonarda (3) a Romea (2).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Alec Baldwin #Instagram #Hilaria Baldwin

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...