Plekanec a Šafářová žiaria šťastím: Dôvodom je aj ich krásna Leontýnka!

Jeho rozchod s exmanželkou Luciou Vondráčkovou bol patrične medializovaný a sprevádzala ho aj séria obvinení cez médiá. Dnes sa však športovec Tomáš Plekanec sústreďuje viac na rodinu a spokojnosť v súkromí.

06.07.2020 00:00
debata
zväčšiť Šťastní rodičia na akcii v pražskej Botanickej... Foto: StarHunter / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Šťastní rodičia na akcii v pražskej Botanickej záhrade. Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová prišli aj s dcérkou Leontýnkou. Šťastní rodičia na akcii v pražskej Botanickej záhrade. Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová prišli aj s dcérkou Leontýnkou.

Český hokejista vytvoril pár s kolegyňou z tenisového odvetvia Luciou Šafářovou. Svadbou síce svoj vzťah zatiaľ nespačatili, ale už sa tešia zo spoločného potomka. Toho spokojní rodičia ukázali aj novinárom, keď sa v prvý júlový deň objavili v pražskej Botanickej záhrade.

Plekanec a Šafářová prijali pozvanie na otvorenie letnej výstavy ihličnanov, kde vzali aj svoju niekoľkomesačnú dcéru Leontýnku. Úspešná česká tenistka sa stala akousi neoficiálnou krstnou mamou výstavy a dokonca počas podujatia vysadila jeden zo stromov. Nebolo možné nevšimnúť si, že pár mesiacov od decembrového pôrodu je už vo špičkovej forme. V šatách na jedno rameno s kvetinovým vzorom predvádzala Šafářová štíhlu postavu.

Ona, ale aj jej o tri roky starší partner Plekanec vyzerali naozaj spokojne a okrem oficialít stihli prehodiť pár slov aj so známymi kolegami z českého šoubiznisu. Medzi hosťami podujatia Botanickej záhrady hlavného mesta Praha sa objavil napríklad herec Miroslav Etzler či herečka Aneta Krejčíková.

Tomáš Plekanec je trojnásobným otcom, keďže okrem Leontýnky má z manželstva s Luciou Vondráčkovou aj synov Maytáša a Adama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #dieťa #Lucie Šafářová #Tomáš Plekanec

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...