Perry čoskoro porodí Bloomovi dcérku! Herec sa nocí bez spánku nedesí, skôr naopak

Pre Orlanda Blooma to už bude druhý potomok, o tom, čo ho čaká po jeho narodení, má jasnú predstavu.

05.07.2020 00:00
Herec Orlando Bloom vzal na premiéru svoju... Foto: ,
Herec Orlando Bloom a Katy Perry.
debata

V marci sa speváčka Katy Perry svetu prezradila veľkú novinu – že čaká svojho prvého potomka, ktorého porodí snúbencovi, hercovi Orlandovi Bloomovi. Keďže slávny herec už jedno dieťa má, istú predstavu o tom, čo ho o pár mesiacov čaká, má. Noci bez spánku ho však nedesia, práve na toto obdobie po narodení dieťatka sa teší.

„Teším sa. Je to magické obdobie, keď anjelik príde na túto planétu, pretože takto to vnímam ja, opísal v rozhovore pre "Good Morning America“. „Viete, to obdobie doma, keď ste tam len vy, vaša rodina a dieťatko, staráte sa oň a len sledujete, ako ste nápomocný tomu malému životu, ktorý prišiel na svet. Teším sa na obdobie, kedy vstanem uprostred noci a pripravím fľašu, keďže sám nemôžem dojčiť,“ dodal s úsmevom. Ako Katy Perry prezradila v apríli, na svet privedie dievčatko.

Obe hviezdy, Perry aj Bloom, ktoré spolu randia od roku 2016 (nakrátko sa rozišli v roku 2017), majú už za sebou jedno nevydarené manželstvo. Perry bola vydatá za britského herca a komika Russella Branda, pred oltár sa postavili v roku 2011, ale do roka sa ich manželstvo rozpadlo. Bloomovou manželkou bola austrálska topmodelka Miranda Kerr. S ňou má herec 9-ročného syna Flynna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Orlando Bloom

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...